Nordic Camping & Resort

Välkommen till våra 22 anläggningar över hela Sverige

Välkommen till våra 22 anläggningar över hela Sverige

Välkommen till våra 22 anläggningar över hela Sverige

Se priser och boka

Nordic Camping & Resort nyhetsbrev

Västerås Mälarcamping är en familjecamping där närheten till Västerås centrum och Mälaren gör att din vistelse blir en härlig blandning av shopping, bad och avkoppling

photo-1439798060585-62ab242d7724Det unika med Västerås Mälarcamping är de stora campingtomterna och närheten till Mälarens strand. Moderna och fräscha servicebyggnader är öppna för dig som gäst året runt. Kom med husvagn, husbil eller tält och bo i en naturskön omgivning med stora grönområden som passar såväl hundägaren, barnfamiljen eller pensionärsparet. För den som inte kan slita sig från fina Mälarcampingen erbjuder vi självfallet säsongsplatser.

 

Om Nordic Camping