Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Lediga tjänster

Fastighetsansvarig – med projektledaransvar

 

Sista ansökningsdag

Datum: 2017-09-01

 

Kontaktinfo

Jennica Klaman
Researchkonsult
073-4154322
jennica.klaman@fasticonkompetens.se

 

Vill du jobba i en miljö där andra väljer att semestra? Ta chansen och sök till ett arbete i en expansiv bransch med full frihet och där resor är en naturlig del av jobbet!

Nordic Camping äger och förvaltar 19 anläggningar runt om i Sverige, och omfattar camping, stugbyar, vandrarhem och ställplatser. Då fastighetsbeståndet växt samt tillväxttakten tagit fart är nu behovet stort för en renodlad tjänst som ansvarar för fastighetsprojekt samt planerat underhåll av fastighetsbeståndet.

Tjänsten
I rollen som fastighetsansvarig kommer du att ansvara för bolagets samlade fastighetsbestånd, utveckling av beståndet samt vara projektledare för byggprojekt. Din tjänst innefattar även underhåll av fastigheterna och viss teknisk drift. Du kommer också vara till stöd vid nyförvärv där exempelvis mark eller anläggning skall granskas inför ett övertagande. Du kommer att arbeta både högt och lågt, ha många bollar i luften samtidigt och i nära samarbete med medarbetarna ute på anläggningarna.

Du rapporterar till operativ chef för bolaget. Eftersom tjänsten innebär resor med bil och du själv lägger upp din egen tid och arbetar flexibelt, så kan du även bo på annan ort i Sverige. Du befinner dig dock regelbundet på huvudkontoret i Stockholm för möten och avstämningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Projektleda byggen runt om i Sverige i olika entreprenadformer mot budget
 • Upphandla entreprenörer av byggprojekt/färdiga boendemoduler
 • Stötta platschefer på respektive anläggning i mindre ombyggnationer
 • Arbeta proaktivt med utveckling av nya och befintliga detaljplaner
 • Skapa och arbeta med långsiktiga underhållsplaner
 • Delta vid granskningar av nyförvärv

Kvalifikationer

 • Högskoleutbildning (fastighet/bygg) eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet (gärna projektledare bygg/entreprenad)
 • Erfarenhet av att leda byggprojekt
 • Kunskap om byggprocessens olika steg så som detaljplaner, bygglov, tillstånd osv
 • B-körkort
 • Tidigare erfarenhet från resebranschen/hotell/besöksnäring är meriterande

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är självgående och kan strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt, du planerar, organiserar och prioriterar utifrån dina tidplaner. Som person har du en ekonomisk medvetenhet och förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Då tjänsten innebär många kontakter, både internt och externt, är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas i denna roll är det viktigt att du är en flexibel och dynamisk person med stor ödmjukhet som trivs med att lägga upp din egen tid där resor är en naturlig del av jobbet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig att få vara med på en resa och bygga och förändra campingbranschen. Du kommer till ett bolag med bra stämning, ett glatt gäng med driv och engagemang och du får arbeta i härliga miljöer. Du kommer att få tillgång till bil, full frihet att lägga upp din egen tid och resa i arbetet. Företaget har stora expansionsplaner och det finns även möjlighet till personlig utveckling i bolaget på sikt.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Nordic Camping & Resort med Fasticon Kompetens. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande, dock senast den 1 september. För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev.

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jennica Klaman på jennica.klaman@fasticonkompetens.se alternativt 0734-15 43 22.

 

—————————————————————————————————————————————————————–

 

Välkommen med en egen ansökan till någon av våra anläggningar eller tipsa en vän 🙂

 

Vill du jobba med Sveriges roligaste jobb? Vårt mål är att ge varje gäst ett leende och vi ska överträffa våra gästers förväntningar. Varje säsong söker vi nya medarbetare till våra anläggningar från Helsingborg i söder till Östersund i norr. Du kan välja mellan följande arbetsområden: reception, butik, aktivitetsledare, vaktmästeri och städ. Vi söker dig som ska ge gästerna den bästa möjliga servicen.

 

Bredsands Camping & Stugby Enköping

Citycampstockholm Stockholm

Edsvik Camping Grebbestad

Ekuddens Camping Mariestad

Frösö Camping & Stugby Östersund

Glyttinge Camping Linköping

Hagöns Camping Halmstad

Halmstad Camping Halmstad

Hökensås Camping & Stugby Tidaholm

Mörudden Resort Karlstad

Nickstabadets Camping Nynäshamn

Råå Vallar Resort Helsingborg

Stensö Camping Kalmar

Västerås Mälarcamping Västerås