Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Camping

På Björkängs Havsbad har vi 420 campingtomter för husvagn, husbil och tält. Samtliga platser är med el. Hos oss får Ni stora och mysiga tomter på 100 m², en del har vatten och avlopp vid tomtgränsen och alla är bokningsbara. Eluttaget som har CEE-kontakt, är på 16 Ampere.
Incheckning campingtomt efter 13:00 och utcheckning före 12:00.

Hos oss väljer du själv om du vill ha en tältplats med eller utan el.
Om man vill ha en tältplats med el väljer man vilken campingplats som helst som är ledig och då är priset detsamma som en campingplats med el. Väljer man en tältplats utan el finns det olika områden. På kartan, precis vid minigolfbanan finns ett tältområde med platser utan el. De tältplatserna som ligger utspritt över området är de platsnummer som är markerade med ett B efter. I servicehus E finns ett matrum där man kan sitta och äta sina måltider. Här har våra gäster även tillgång till en frysbox

Hos oss bor Ni endast ett stenkast från havet, med allt vad det innebär. Vid vår långa sandstrand kan ni promenera längs härliga sanddyner eller kyla av er i vårt salta långgrunda bad. Norr och söder om vår anläggning ligger ett härligt naturområde. Vänligen respektera reglerna kring dessa. På anläggningen finns en restaurang med fullständiga rättigheter, en välsorterad livsmedelsbutik med allt från glass till tältpinnar, aktivitetshus, ungdomsrum, minigolf, lekplatser och mycket mera.

Vill du bo nära havet och vakna till ljudet av havets vågor eller vill du titta på den fantastiska solnedgången utöver naturreservatet?
Välj din favoritplats hos oss!

Vid incheckning får alla våra gäster ett servicekort, detta kort är personligt och laddas med valfritt belopp. Kortet skall återlämnas vid utcheckning. Då betalas även kvarvarande belopp tillbaka.
Servicekortet ger dig tillgång till:
Öppna dörrarna till servicehusen, betala din dusch, hunddusch och tvättmaskinerna, du får tillgång till ungdomsrummet och om behovet finns, tillgång till vår handikapp-anpassade avdelning med dusch och toalett.