Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Allt om Camping Key Europe

Välkommen till Sverige och Europa. Camping Key Europe är kortet som knyter samman campingplatser över hela Europa. Med kortet i plånboken ligger Europa öppet för dig och din semester blir bekvämare, tryggare och billigare. När du checkar in på en SCR-ansluten campingplats behöver du ett Camping Key Europe.

Varför Camping Key Europe?

De campingplatser i Sverige som är anslutna till Camping Key Europe är medlemmar i branschorganisationen SCR. Det finns flera anledningar till att vi tillämpar kortsystemet:

Kortavgiften bidrar till att kvalitetssäkra campingupplevelsen. Intäkterna från kortet går t ex till arbetet med elsäkerhet, brandsäkerhet, miljöfrågor och utveckling av campingplatserna.

Kortet ger snabb hantering vid in- och utcheckning. Inga papper att fylla i, det är bara att dra kortet så är det klart. Detta effektiviserar arbetet på campingplatserna och håller ner campingavgiften.

Kortets mervärde för gästen:

Snabb in- och utcheckning på alla SCR-anslutna campingplatser

Olycksfallsförsäkring. Genom kortet är hela familjen försäkrade vid en eventuell olycka. Läs mer >>

Tillgång till, och rabatt på, 1000-tals campingplatser i Europa

Rabatter och erbjudanden i Sverige samt ute i Europa. Läs mer >>

Dessutom får man:

Katalogen Svensk Camping hem i brevlådan

Tillgång till appen Camping Key Europe (finns på Appstore och Google Play)

Nyhetsbrevet Upptäck Sverige från Camping.se

Kortet kostar 150 kr per år och du kan köpa det via länken på denna sida eller direkt ute på campingplatsen när du checkar in för 160 kr.

Vilka står bakom Camping Key Europe?

Camping Key Europe ägs av Camping Key Alliance. SCR är en av parterna i Camping Key Alliance, de övriga parterna är NHO Reiseliv i Norge, Campingrådet i Danmark, Camping Finland, ANWB i Nederländerna och ADAC i Tyskland. Mer information finns på Campingkeyalliance.com.