Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Aktiviteter

bredsand

Midsommar 2017!

Kom och fira midsommar med oss! Vi börjar klockan 13:00 med att klä midsommarstången, efter det blir det sång och dans runt stången. Sedan blir det 3-kamp vid 14 tiden för barnen föräldrar är också varmt välkomna att vara med. Efter att det är klart kommer det att bli en glass buffé (shhh) för barnen. Kom och fira med oss! 

Hos oss på Bredsands Camping finns närhet till aktiviteter och skoj. Genom campingområdet sträcker sig Upplandsleden som inbjuder till underbara promenader och naturliv. Fina cykelturer finns från campingen till centrala Enköping. Testa även fisket i Mälaren, abborre och gös nappar friskt.

På Bredsand  finns avkopplande vandringsleder både längs Upplandsleden eller på isen vintertid. En enklare minigolfbana finns på anläggningen, det brukar vara en kul utmaning för stora som små. Bressebadet är en självklarhet och centrala Enköping ligger inte långt bort för den som vill shoppa eller bada inomhus när vädret inte tillåter utomhusbad. För den golfintresserade finns flertalet vackra golfbanor alldeles i närheten och den spännande vikingastaden Birka lockar både ung som gammal.