Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Om

Bredsands Camping ligger i naturskön omgivning vilken inbjuder till både rekreation och aktiviteter. Hundratals meter sandstrand väntar på dig som gäst och vår gemytliga restaurang förser dig med allt du kan önska på semestern eller utflykten. Bara dryga timmen från Stockholm finner du många typer av boenden.
Bredsand erbjuder komfortabla stugor, mysiga campingplatser för husbil och husvagn, boende på vandrahem samt ett lummigt tältområde alldeles i närheten av Enköping och Stockholm. Så gott som alla våra boende har utsikt över Mälaren. Vintertid erbjuder Bredsands Camping rogivande promenader på Mälarens is eller varför inte passa på att ta fram skridskorna för en tur.

Historik
Nordic Camping & Resort Bredsand är en 3-stjärnig anläggning med formidabel utsikt över vackra Mälaren. Anläggningen är en av Sveriges första campingplatser och var redan under 1900-talets början ett uppskattat och omtyckt rekreationsområde. Badet är ett av Mälarens bästa! Här campade man tidigt under 1900-talet, restaurangen har anor från 20-talet men först 1930 började kommunen driva organiserad campingverksamhet. År 1935 uppfördes en barnkoloni – numera Bredsands Vandrarhem.

Sedan år 2011 driver Nordic Camping & Resort anläggningen och utvecklar den ständigt.