Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Camping

Citycampstockholm är den personliga lilla campingen i Stockholm. Vackert belägen precis bredvid Flaten naturreservat och den vackra Flatensjön. Perfekt camping om man vill utforska vår fantastiskt vackra huvudstad. I direkt anslutning ligger vår nybyggda Ställplatsstockholm, för er med husbil.

Från och till Citycampstockholm finns goda, allmänna kommunikationer in till Stockholm city eller kranskommunerna. Cirka 250 meter från Citycampstockholm ligger busshållplatsen. Det går fyra bussar per timme under morgon och kväll, och två bussar per timme på dagen. Det går även nattbussar som stannar i Älta, därifrån är det cirka 1,5 kilometer till campingen. Man kan också välja att ta cykeln till Skarpnäck centrum (c:a 10 minuter) och därifrån ta tunnelbanan.

På campingen finns husvagns- och husbilsplatser med el. Det går bra att ställa en husvagn på en husbilsplats, men då får man inte sätta upp ett förtält. Strax innan campingen ligger Ställplatsstockholm, läs mer om det under rubriken ”Ställplats” i vänstra menyn.