Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Camping

På Edsviks Camping finner du campingtomter av varierande storlekar och lägen som passar alla.Vad sägs om en solig plats vid vattnet, en skuggig tomt för dig som tänker på hunden, närheten till stranden för barnen eller en lummig tomt vid skogskanten för dig som vill ha stillhet? Här på Edsviks Camping finns fina campingplatser för både husvagn, husbil samt tält.

På flera av våra trevliga områden på Edsviks Camping har du möjlighet att koppla på vatten och avlopp. För våra husbilsgäster finns en serviceanläggning med tömningsstation. För de som önskar stanna längre hos oss erbjuder vi även säsongplatser med fina lägen alldeles intill havet. Edsviks Camping har en servicebyggnad med mycket hög standard, här finner du även familjebadrum och barnskötrum. Den är byggd med senaste tekniken och värme/varmvatten produceras av solfångare och luftvärmepump.

Vi har flera stycken områden för dig som dygnsgäst hos oss på Edsviks Camping. Under fliken ”om Edsviks Camping” finner du vår områdeskarta. Blå färg på tomterna betyder havsnära tomter med el och vatten/avlopp. Orange/gul betyder standardtomt med el. Rosa betyder tomt med el och vatten/avlopp. Grön betyder mindre tomt med el. Vit betyder campingtomt utan tillgång till el. Innan du bokar, försäkra dig om att ditt ekipage får plats på tomten. Vi har även några tomter för husvagn/husbil med längd 11 meter.