Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Underhållning för barn och vuxna

 

Prinsessan och den virkande Rut

Äntligen är dagen här! Prinsessan ska åka husvagn till havet tillsammans med Prinsen! Vad är det för mystiskt garnnystan som hoppar i gräset bredvid gungorna? Och varför blir Prinsessan så arg? Åk med på en föreställning full av känslor, musik och fantasi. Träffa Lotta i kiosken, var med och sjung i Ruts virka-sång och dansa med oss när det blir tävlingar på stranden.

Föreställningen spelas av Josefin Sjölander och Malin Larsson.

Välkommen Tisdag den 17 Juli 2018

 

 

Kokobellos Cirkusskola för barn

Totalt 4st .v28-31 torsdagar kl 11:00

 

 

Herr Spargels Väska

Vad händer när en Tysk trollkarl möter en svensk skådespelerska? Jo de skapar ”Herr Spargels väska“, en föreställning för hela familjen kryddad med komedi, mim, interaktion och en hel del trolleri. Efter turneer i Sverige, Tyskland samt Schweiz är denu aktuella på Nordic Camping sommaren 2018.

Om föreställningen

Matilda har besök av sin vän Herr Spargel från Tyskland. Tyvärr tycks en förväxling ha skett under resans gång, ett ytterst allvarligt fel, ty Herr Spargels väska är just inte Herr Spargels väska längre. Naturligtvis kan inte Matilda och Herr spargel motstå att öppna den främmande väskan. Borde de ha gjort det? Och var är Herr Spargels väska? Vi lovar att allt kommer gå bra i slutändan. Men innan dess sker saker som de båda inte ens kunnat drömma om…”

Föreställningen innehåller lite text, vilket gör att även barn samt familjer med mindre kunskaper i svenska kan hänga med.

Christian Brandes har vunnit barnkategorin på German Championship of Magic 2014.

Tid och datum: 29 Juli kl 17:00

 

Sjung med känsla!

Sjung med Känsla! är en musikalisk, interaktiv föreställning med syftet att i tidig ålder lära känna sina egna känslor, kunna identifiera dem och kanske även på sikt hantera känslorna.

Vi vill utveckla den empatiska förmågan och öka förståelsen för andras känslor.

Dansa och sjung med. Publiken får själva medverka efter egen förmåga under ledning av sång och dragspel.

Med rörelsebaserade texter sjunger vi tillsammans om känslorna och deras betydelse.

Bakom varje dörr i slottet bor en ny känsla, med sin egen låt.

Text och musik skriven av Moa Fredrikson och Samuel Linderström.

Datum och tid:  Lördag 21/7 kl.13:00