Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Jobba hos oss

Sommarjobba på Nordic Camping Ekudden säsongen 2018

Vill du jobba med Sveriges roligaste jobb? Vårt mål är att ge varje gäst ett leende och vi ska överträffa våra gästers förväntningar. Varje säsong söker vi nya medarbetare som ska ge gästerna den bästa servicen.

Barnklubb

Vi är en familjecamping och barnen är oerhört viktiga för oss. Förutom ett lekrum fyllt med leksaker har vi även ledarledda aktiviteter. Som aktivitetsledare hjälper du barnen med allt ifrån krabbfiske, pyssel och sandslott. För att arbeta här skall du ha fyllt 18 år.

Vaktmästeri

Våra vaktmästare tar hand om grönytor, stugor och övriga byggnader samt löser de problem som kan komma att uppstå på en camping. En av de viktigaste uppgifterna är att se till att våra badstränder sköts och är inbjudande för våra gäster. För att arbeta här skall du ha fyllt 18 år före sommaren, körkort är ett krav.

Städ

Vår städpersonal har en av de viktigaste rollerna på campingen då de sköter om våra servicehus från morgon till kväll, samt städar våra stugor. För att arbeta här måste du ha fyllt 18 år före sommaren.

Restaurang – Bistro Ekudden

Vi ser gärna att du har jobbat i kök tidigare, har serverings- och kassavana. Du ska vara en person som gillar att jobba med högt tempo och ha många bollar i luften.

För att jobba i restaurangen skall du ha fyllt 20 före sommaren.

 

Reception & Butik

Receptionen är hjärtat i verksamheten, det är den första och sista kontakten våra gäster har med vår verksamhet. För att söka hit bör du ha fyllt 20 år och ha goda språkkunskaper. Minimikravet är att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Butiken är en säsongsöppen butik som erbjuder våra gäster allt från färskt bröd, godis och dricka till basvaror och campingtillbehör.

 

Bokningsagent

I centralbokningen gäller det att  vara ordningssam och nogrann. Här bokar man för 15 av våra anläggningar runt om i landet. Minimikrav är att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och kunskaper i tyska är meriterande.

 

För tjänsten gäller:

Du ska vara glad och positiv och alltid sätta gästerna i fokus. Du ska även vara noggrann, energisk och våga ta egna initiativ. Hos oss gäller det är överträffa gästerna förväntan.

Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Språkkraven är svenska och engelska, ytterligare språk är en merit.

Du kommer att arbeta både kvällar och helger och tjänsten är en säsongsanställning.

Hur du ansöker:

Vi tar bara emot ansökningar via mail, jobb.ekudden@nordiccamping.se

Skicka ett kort personligt brev om vem du är och vad du gör.

Sista ansökningsdag är 28 februari 2018

Vår process

Ansökan kommer till oss

Vi lämnar ett skriftligt besked om vi väljer att ta dig till intervju

Vi hör av oss via mail eller telefon om intervju

 

jobba_hos_oss