Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

load from cache
Från
Till

Aktiviteter

Förutom härliga dagar med sol, bad och trivsamt boende på Hagöns Camping finns det en mängd aktiviteter för alla åldrar. Under högsäsongen erbjuder vi även gratis barnaktiviteter, håll utkik efter vilka aktiviteter vi har under er vistelse.

Residensstaden i Halland har drygt 97 000 invånare under större delen av året. Sommartid stiger antalet tack vare alla sommargäster som söker sig hit. Flertalet gör det säkert tack vare Sveriges bästa sandstränder men staden har mycket mer att bjuda på. Innerstaden har ett stort utbud av butiker och restauranger. Både inne i centrum och i Tylösand finns ett flertal nöjesställen. Under flera år har Halmstad rankats bland de främsta semestermålen i Sverige. 2014 utsågs Halmstad till årets sommarstad.

För den som vill låta bilen stå går stadsbuss direkt utanför campingen in till centrum varje halvtimma under högsommaren. Busslinje 63 kör under större delen av dygnet. Det finns även cykelbanor ända in till centrum.

Golf är stort i Halmstad och staden kallar sig golfhuvudstaden. Det är dock inte den enda sporten Halmstad erbjuder, långt därifrån. Fotboll i superettan, elitseriehandboll, volleyboll och pingis i högsta divisionerna och mycket mera. Kulturen innefattar allt från Halmstadgruppen, via garnisonsmuseet till Per Gessles inramade skivkontrakt.