Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Jobba hos oss

jobba_hos_oss

Sommarjobba på Nordic Camping Tylösand säsongen 2018

Vill du jobba med Sveriges roligaste jobb? Vårt mål är att ge varje gäst ett leende och vi ska överträffa våra gästers förväntningar. Varje säsong söker vi nya medarbetare som ska ge gästerna den bästa servicen.

Du kan välja mellan följande arbetsområden

Reception & Butik
Receptionen är hjärtat i verksamheten, det är den första och sista kontakten våra gäster har med vår verksamhet. För att söka hit bör du ha fyllt 20 år och ha goda språkkunskaper. Minimikravet är att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Butiken är en säsongsöppen butik som erbjuder våra gäster allt från färskt bröd, godis och dricka till basvaror och campingtillbehör.

Barnklubb
Vi är en familjecamping och barnen är vår viktigaste gäst för oss. Som aktivitetsledare hjälper du barnen med allt ifrån lekar, pyssel och sandslott. För att arbeta här bör du ha fyllt 18 år.

Fastighetsskötsel
Här jobbar vi med varierade uppgifter inom fastigheten, det är allt från att ta hand om grönytor, stugor och övriga byggnader samt löser de problem som uppstår. Du ser även till att alla våra utrymmen är städade och klara för våra gäster, för att arbeta här skall du ha fyllt 18 år före sommaren, körkort är ett krav.

Nattvärdar/Städ
Som nattvärd är du företagets ansikte utåt nattetid! Du kommer att få vara den som håller ordning och reda på natten, ta hand om gäster som för mycket oväsen och om de bryter mot ordningsregler så kan det även förekomma att du behöver avhysa gäster. Du kommer också ansvara för att servicehusen är färdigstädade innan gästen vaknar. Du ansvarar även för anläggningens jourtelefon.

För samtliga tjänster gäller:

  • Du ska vara glad och positiv och alltid sätta gästerna i fokus. Du ska även vara noggrann, energisk och våga ta egna initiativ. Hos oss gäller det är överträffa gästerna förväntan.
  • Hos oss arbetar tjejer och killar över 18 år.
  • Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Språkkraven är svenska och engelska, ytterligare språk är en merit.
  • Du kommer att arbeta både kvällar och helger och tjänsten är en säsongsanställning.

Hur du ansöker:

Vi tar bara emot ansökningar via mail: jobb.halmstad@nordiccamping.se

Skicka ett kort personligt brev om vem du är och vad du gör. Samt vilken roll du är intresserad av.

Sista ansökningsdag är 28 februari 2018