Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Stugor

Hökensås Camping & Stugby erbjuder ett stort utbud av stugor i närheten av fiskesjöarna på Hökensås. Vi har enklare campingstugor men även rymligare stugor med dusch och toalett. Kom till oss och pröva fiskelyckan eller vandra i den underbara naturen tillsammans med familj eller vänner. Hökensås Camping och stugby erbjuder ett bra och prisvärt boende för alla.

På Hökensås Camping & Stugby erbjuder vi boende i fyra olika kategorier av stugor i närheten av fiskesjöarna på Hökensås. Enklare campingstugor på 15 kvm, med tillgång till två närbelägna servicehus. Alternativt finns det självhushållsstugor på 40-53 kvm med två separata sovrum, pentry, vardagsrum med bäddsoffa samt, uteplats alt. altan med trädgårdsmöbler samt dusch och toalett. En av dessa stugor är allergisanerad och fyra är handikappanpassade.

Bo i stuga på Hökensås Camping & Stugby och upplev ett naturnära boende. I det säregna naturvårdsområdet som omger stugbyn finns en gles promenadvänlig barrskog och en mängd små tjärnar och sjöar där man kan fiska efter regnbåge och öring. Tillaga din egen mat i våra självhushållsstugor där kök finns eller besök vår restaurang på området.