Nordic Camping Frösön – med magnifik utsikt över Storsjön

Några minuter från Östersund, med vy över Storsjön, ligger Nordic Camping Frösön. En utmärkt plats att njuta av livet, lugnet och naturens skönhet på. Campingen har öppet under sommarhalvåret. Stugbyn är öppen året runt. Här erbjuds ni ett rikt utbud av aktiviteter under såväl sommar som vinter. Och vem vet, kanske skymtar ni Storsjöodjuret under er vistelse.

Stugor Camping Att göra

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 kr


Bastu, vandringsleder och otrolig utsikt

Sensommar på Frösön

Läs mer

Vedeldad bastu med utsikt i världsklass

Öppen nu och fram till juni 2020

Läs mer


Stugor

Självhushållsstuga 4 bäddar
Självhushållsstuga 6 bäddar
Campingstuga 4 bäddar utan vatten
Campingstuga 4 bäddar med vatten

Camping

Barnfamiljer, hundägare och idrottare tillhör några av Nordic Camping Frösöns trogna och återkommande besökare. Här finns boenden som passar alla – mysiga campingstugor, fullt utrustade självhushållsstugor och stora campingtomter för husvagn, husbil och tält.

Nordic Camping Frösön är miljömärkt och mycket barn- och hundvänlig samt väl tillgänglighetsanpassad för rörelsehindrade. Anläggningen är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin och torktumlare. Här finns flertalet grillplatser och under sommarsäsongen finns även en kiosk/butik där ni kan köpa nybakat bröd, ta en fika eller äta glass.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

Från campingplatsen utgår flera fornstigar och vandringsleder som ger er möjlighet att utforska såväl historien som den magnifika jämtländska naturen. Här kan ni också roa er med en runda minigolf, boule eller en match på basket- eller beachvolleybollplanen och för de yngsta finns en lekplats.

Väljer ni att stanna på anläggningen och koppla av är det minst sagt en upplevelse i sig att bara njuta av den underbara utsikten över Storsjön. Föredrar ni istället att fylla dagarna med utflykter når ni centrala Östersund med shopping och restauranger på bara några minuter. I närheten av anläggningen hittar ni även Frösö golfbana, Frösö zoo och Frösö utsiktstorn. Väl värt att besöka är dessutom det levande museet och historielandet Jamtli. Sommartid lockar Storsjön till bad och de som vill kan även fånga vågor i Surfbukten. Under vintern är det istället populärt att ta en tur med skridskor när isen har lagt sig istället eller besöka Vinterparken.Vandring
Bad
Golf
Jamtli
Moose Garden
Storsjöcupen
Shopping