Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Lugnet – för en aktiv semester

Nordic Camping Lugnet är belägen i en rofylld och naturskön miljö i östra Falun. Här finns boendealternativ i alla prisklasser, samtliga med den gemensamma nämnaren att de har den stora och moderna idrotts- och fritidsanläggningen Lugnet precis inpå knuten. Campingen är öppen året runt och erbjuder alltid mängder av aktiviteter för er som tycker om sport och friluftsliv.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån –sön: 09:00–20:00

Boka online och spara 50 kr

Stugor

Självhushållsstuga 6 bäddar
Hytter
Vallabodar

Camping

På Camping Lugnet erbjuds campingtomter för husvagn, husbil och tält omgivna av lummig grönska. Här finns dessutom tre typer av stugor för uthyrning – moderna självhushållsstugor för upp till sex personer samt enklare boende för två personer i antingen vallabodarna från VM i Falun 2015 eller lite mindre hytter.

Campingplatsen är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare, ugn och mikrovågsugn. Några av självhushållstugorna är tillgänglighetsanpassade för rörelsehindrade, och så även en del av anläggningens servicehus. På området hittar ni också restaurang, café och frukostservering. De natursköna omgivningarna med många fina promenadstråk gör Lugnet till en mycket hundvänlig camping, så tveka inte att ta mer er kompis.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

Namnet till trots är det alltid nära till aktiviteter och rörelse på Camping Lugnet. Här erbjuds allt från minigolf, boule och sköna promenader i naturreservatet till möjlighet att utöva idrott på elitnivå. På Lugnets fritidsanläggning finns ett stort utbud av motions- och skidspår, cykelleder, sporthall med gym, simhall med separat relaxavdelning samt tempererat friluftsbad med vattenrutschbanor och solytor. Ni väljer de aktiviteter som passar er!

Sommartid finns det möjlighet att med bergbana och hiss ta sig upp till hoppbackarna och Hopptornet. Där kan ni njuta av en otrolig utsikt över Falun med omnejd och samtidigt besöka VM-utställningen högst upp i Hopptornet.

I närheten av campingområdet ligger Falu Gruva som är ett av Dalarnas mest besökta turistmål. Där erbjuds aktiviteter och guidade turer för hela familjen såväl under som ovan jord. I Faluns stadskärna har ni dessutom tillgång ett utbud av mysiga butiker och ett rikt kulturliv med allt från teater och konserter till museer.

 Boka Träningsläger
Uthyrning mountainbike
Äventyrsgolf
Bad
Mat
Aktiviteter på Runn

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Lugnet! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

1 vecka sedan

Nordic Camping Lugnet

GRILLNING ÄR NU TILLÅTET PÅ CAMPINGEN
(Obs! Endast kolgrill och gasolgrill tillåtet, EJ engångsgrill!)
Vi har nu släppt på reglerna om att grilla på campingen men kommer fortfarande ha en del regler.

- Öppen eld är förbjudet.
- Ni får ej ställa grillen direkt på marken. Grillen ska flyttas ut till asfalten.
- Våra fasta grillar går också bra att använda men endast med kol och ej med ved.
- Ha alltid vatten/släckutrustning nära till hands.

Trevlig grillning!
... Läs merMindre

 

Kommentera på Facebook

Sören Bäckman

Hasse Hedenskog Magnus Norlén... change of plans

1 vecka sedan

Nordic Camping Lugnet

Tisdagen den 14 augusti är Bergbanan stängd för service mellan klockan 08.00-16.00 ... Läs merMindre

2 veckor sedan

Nordic Camping Lugnet

Hej, Sabaton Open Air på g!
Vi släpper nu extraplatser under Sabaton Open Air. Platserna är utanför campingområdet och har tillgång till servicehus inne på campingen samt toaletter i direkt anslutning till platserna. Ingen el!
Maila eller ring för att boka.
Finns ca 40 platser, först till kvarn!!
... Läs merMindre

Ladda fler inlägg