Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping Lugnet – för en aktiv semester

Nordic Camping Lugnet är belägen i en rofylld och naturskön miljö i östra Falun. Här finns boendealternativ i alla prisklasser, samtliga med den gemensamma nämnaren att de har den stora och moderna idrotts- och fritidsanläggningen Lugnet precis inpå knuten. Campingen är öppen året runt och erbjuder alltid mängder av aktiviteter för er som tycker om sport och friluftsliv.

För campinggäster som kommer efter att receptionen är stängd finns en betalstation. Följ instruktion på skylt och skärm.

Bokningar för 2019 släpps kl. 08.00 den 1/10. Endast onlinebokningar! Klicka på respektive länk för att komma till bokningen.

From 8/10 går det att boka via mail och telefon.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Måndag – Fredag: 09:00–20:00
Lördag: 11:00 – 19:00
Söndag: Stängt

Boka online och spara 50 kr


Event på Lugnet 2019


Läs mer

Vintercamping på Nordic Camping Lugnet


Läs mer


Stugor

Självhushållsstuga 6 bäddar
Hytter
Vallabodar

Camping

På Camping Lugnet erbjuds campingtomter för husvagn, husbil och tält omgivna av lummig grönska. Här finns dessutom tre typer av stugor för uthyrning – moderna självhushållsstugor för upp till sex personer samt enklare boende för två personer i antingen vallabodarna från VM i Falun 2015 eller lite mindre hytter.

Campingplatsen är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare, ugn och mikrovågsugn. Några av självhushållstugorna är tillgänglighetsanpassade för rörelsehindrade, och så även en del av anläggningens servicehus. På området hittar ni också restaurang, café och frukostservering. De natursköna omgivningarna med många fina promenadstråk gör Lugnet till en mycket hundvänlig camping, så tveka inte att ta mer er kompis.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

Namnet till trots är det alltid nära till aktiviteter och rörelse på Camping Lugnet. Här erbjuds allt från minigolf, boule och sköna promenader i naturreservatet till möjlighet att utöva idrott på elitnivå. På Lugnets fritidsanläggning finns ett stort utbud av motions- och skidspår, cykelleder, sporthall med gym, simhall med separat relaxavdelning samt tempererat friluftsbad med vattenrutschbanor och solytor. Ni väljer de aktiviteter som passar er!

Sommartid finns det möjlighet att med bergbana och hiss ta sig upp till hoppbackarna och Hopptornet. Där kan ni njuta av en otrolig utsikt över Falun med omnejd och samtidigt besöka VM-utställningen högst upp i Hopptornet.

I närheten av campingområdet ligger Falu Gruva som är ett av Dalarnas mest besökta turistmål. Där erbjuds aktiviteter och guidade turer för hela familjen såväl under som ovan jord. I Faluns stadskärna har ni dessutom tillgång ett utbud av mysiga butiker och ett rikt kulturliv med allt från teater och konserter till museer.

 Boka Träningsläger
Äventyrsgolf
Bad
Mat
Aktiviteter på Runn

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Lugnet! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

6 dagar sedan

Nordic Camping Lugnet

Hej,
Vi säljer nu ut våra MTB-cyklar för säsongen, nyservade på Cykel & Fjäll i Falun.
Inköpta maj 2018 och gått en säsong.
Vi har S, M, L, XL kvar och säljer dessa för 7900:-/st.
Nypris: 15.900:-
Märke: Scott Scale 730 plus
Ring oss på 023-654 00, eller maila till lugnet@nordiccamping.se

Öppet 9-16 varje dag!
... Läs merMindre

Hej,
Vi säljer nu ut våra MTB-cyklar för säsongen, nyservade på Cykel & Fjäll i Falun. 
Inköpta maj 2018 och gått en säsong.
Vi har S, M, L, XL kvar och säljer dessa för 7900:-/st.
Nypris: 15.900:-
Märke: Scott Scale 730 plus
Ring oss på 023-654 00, eller maila till lugnet@nordiccamping.se

Öppet 9-16 varje dag!

 

Kommentera på Facebook

Charlotta Borelius

Ni skriver att det är en Aspect, men på bilden är det en Scale. Vilket gäller?

Fina hojar. Är det cyklar av årsmodell 2017 eller 2018 ni säljer? Cykeln på bilden är en 2017 med drivlina 2x10. 2018 har drivlina 1x11.

Betyder detta att uthyrningen har stängt för säsongen? Skulle vilja hyra en cykel nu på söndag.

Per Bruhn

+ Se fler kommentarer

6 dagar sedan

Nordic Camping Lugnet

Lugnet i Falun
Nu gräver vi fram skidåkarnas vita guld. Är du lika laddad som vi inför öppningen den 27e oktober?
... Läs merMindre

Ladda fler inlägg