Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Restauranger

Banken Bar & Brasseri Syskonrestaurangerna Banken Bar & Brasserie och Banken Två rum & kök genomsyras av samma självklara matfilosofi med fräscha råvaror, lika delar lokal och global inspiration och genuin omsorg om gästerna. Det som skiljer dem åt är rätterna och tillagningsmetoderna – från det rustika till det raffinerade.

Smak Tapas, Deli & Mera En restaurang kombinerat med deli. Våra öppettider är 11-23 alla dagar i veckan. Köket är öppet så länge dörren är öppen, hos oss står maten i fokus och vi hoppas att det ska märkas. Varmt välkomna på drop in eller med en bordsbokning.

Kopparhatten Hemligheten bakom god mat är tålamod. Och bra råvaror. Vi brukar säga att vi lagar mat med smör, grädde och kärlek. För det är ju så det är. Vi tar inga genvägar med råvarorna. De är kanske inte de billigaste, men smaken och kvaliteten får man aldrig göra avkall på. Våra kockar har lång erfarenhet och vet hur man lagar mat på riktigt vis. De vet att man inte gör en bra sås på tio minuter. Det kräver tid och det kräver kärlek.

Blackstone Steakhouse
Bra mat ska det spraka om – Av värme, passion och smak. På Blackstone Steakhouse lagas alltid maten med högkvalitativa råvaror. Varmrätterna serveras på glödhet lavasten och med de tillbehör du själv väljer.

Blackstone Steakhouse ligger i Falu centrum, alldeles intill Faluån. Här serveras högkvalitativa smårätter och lyxiga pizzor, men framför allt de sprakande varmrätterna på het lavasten. Du väljer din varmrätt (kött, fisk eller vegetariskt), som steker färdigt direkt till bords på den 400 grader varma stenen. Det sprakar om flingsaltet. Mer nylagat än så kan det inte bli, och du får själv välja hur välstekt du vill ha din mat. Till det väljer du också tillbehör och såser.

Restaurangen har en varm och mysig atmosfär, med påkostad inredning och rejäla soffor. Här kan man sitta en god stund. Passa på att avnjuta en frisk drink innan maten, antingen i våra sköna soffor eller sommartid på verandan med utsikt över Faluån.

Här finns också en lekhörna för barn som är bemannad på lördagar kl. 13-16. Under samma tid får barnen äta gratis när du köper en Blackstone Steakhouse varmrätt.

På tisdagar får du din dessert gratis när du köper en Blackstone Steakhouse varmrätt och både onsdagar, torsdagar och fredagar är det After work (kl. 16-18) med 10 % på både mat och dryck.