Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Camping

Campingen är belägen i en lugn och naturskön miljö inom Lugnetområdet, en fin & avslappnad camping med gröna platser & lummiga buskar. Campingen har såväl närhet till Falu stad som friluftsområden och ligger i direkt anslutning till utomhusbadet på Lugnet.

Bommen in till Campingen är stängd klockan 23.00 – 06.00.

Nationalarenan Lugnet

Lugnet i Falun är en av Sveriges mest attraktiva sport- & fritidsanläggningar, känd även från Skid-VM 2015. Campingen och stugbyn är öppen året runt och vi erbjuder även säsongsplatser för camping under vintertid.

Massor av aktiviteter året om

Vår duktiga personal hjälper er gärna med idéer på aktiviteter och besöksmål i Falun och Dalarna. Vi erbjuder även aktivitetspaket skidor, MTB, mm. ”Lugn Oas för aktiva friskusar” skrev Allt om Husvagn & Camping om Lugnets Camping vårvintern 2012.

Öppet för boende hela året

Receptionen är belägen alldeles bredvid skidstadion på Lugnet i Falun. När du kört in på infarten mot campingen ser du receptionen till höger. Under lågsäsong har vi begränsade öppettider i receptionen men ni når oss alltid mellan kl 9-16 på telefon eller anvisningar vid receptionen.

Påslag av el för säsongscampare vintertid vardagar

Boka elpåslag på vår hemsida i menyn under camping. Önskas snöskottning på bilplatsen i vinter så bokas detta på telefon, mail eller i receptionen och kostar 750:- per säsong. Wifi är installerat på anläggningen och är gratis.

Tömning fasta tankar

Är tillgänglig under perioden 1/5-30/9. Dvs ej möjligt under vintersäsong.

Äventyrsgolf

Öppen maj-september. Samma öppettider som campingreceptionen eller på förfrågan ring 023-65400

Butik

I vår reception har vi även vår butik. Under högsäsong finns här lite livsmedel och även möjlighet att beställa nybakat bröd till frukost. Här kan du också hyra skidor, MTB, cyklar och frisbees. Butiken har samma öppettider som campingreceptionen. Vid skidhyra ring oss 023-65400 för bokning eller besök menyn ”Uthyrning” under Aktiviteter på hemsidan.


Receptionens öppettider

Öppettider 
Från 1/11 till 30/4 har receptionen öppet mån-fre 9-12 & 13-16, lördag och söndagar kl 9-15
Telefontid alla vardagar kl 9-16, lunch 12-13.
Incheckning är möjlig måndag-söndag för obokad camping, anvisningar finns vid receptionen, Boka gärna före men ej nödvändigt.

Från 16/6-20/8 2017 öppet kl 9-21 varje dag

Övrig tid: Ring +46 (0) 771-101 200  för bokning och drop-in information hittar ni vid receptionen.
Jourtelefon (akuta händelser): + 46 31-703 14 83