Nordic Camping Mellsta – med utsikt över Dalälven

På rofyllda Nordic Camping Mellsta i Borlänge bor ni med en enastående utsikt över Dalälven. Campingen är belägen i natursköna Mellstaparken som uppskattas varmt av både Borlängeborna och gästande turister. Här har ni nära till såväl vila och avkoppling som ett stort utbud av aktiviteter och sevärdheter, året runt. För gäster som kommer då receptionen är stängd har vi en betalstation. Följ instruktion på skylt och skärm.

Bokningar för 2020 för vissa förutbestämda datum har släpps!  Endast online!
På bilden nedan där det står”Event runt Mellsta 2020″ finns eventen och datumen. Klicka på respektive länk för att komma till bokningen.

From 7/10 går det att boka via mail och telefon.

Stugor Camping Att göra

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 krEvent runt Mellsta 2020

Läs mer


Stugor

Campingstuga 2 bäddar
Mellsta campingstuga
Campingstuga 4 bäddar
Självhushållsstuga 4-5 bäddar utan dusch
Självhushållsstuga 6 bäddar utan dusch

Camping

Nordic Camping Mellsta erbjuder trevligt boende i lugna och vackra omgivningar strax intill Dalälven. Här finns 125 campingtomter för husvagn, husbil och tält samt 12 stugor i olika storlek och standard att välja mellan. Campingen är öppen året runt och för er som önskar längre vistelse finns även säsongsplatser att tillgå.

Anläggningen är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugn samt mikrovågsugn. På området hittar ni också restaurang, café, gatukök och kiosk.

Hundar är varmt välkomna så länge de hålls kopplade när de vistas på området. I närheten finns en fin hundbadplats för svalkande dopp och vattenlek.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

Här kan ni njuta av frisk luft och Dalarnas häpnadsväckande natur på en rad olika sätt. Söker ni stillhet och fysiska utmaningar finns ett flertal motionsspår med olika längd och svårighetsgrad i anslutning till Mellstaparken. En snökanon gör det möjligt att ge sig ut på skidor även om vädret skulle svika under vintertid. Dalälven erbjuder fina möjligheter till fiske – här nappar till exempel gädda, brax, mört och abborre. Och de som önskar kan även ge sig ut och utforska och fascineras av vildmarken.

På anläggningen hittar ni en uppskattad lekplats och minigolfbana. Vill ni vidga vyerna en aning erbjuder Borlänge bland annat fin shopping och möjlighet att besöka äventyrsbadet Aqua Nova, Jussi Björlingmuseet, Framtidsmuseet och Sveriges äldsta museum Ornäsloftet där Gustav Vasa gömde sig undan danskarna år 1521. En bit utanför centrala Borlänge ligger också Romme Alpin, Äventyrsgruvan Tuna Hästberg samt fantastiska naturisbanor på sjön Runn.Restaurang
Aktiviteter på Runn
Aqua Nova & Maserhallen
Carl Larssongården
Shopping i Borlänge
Minigolf
Falu Gruva