Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Aqua Nova & Maserhallen

Maserhallen & Aqua Nova är en modern och familjevänlig bad- och friskvårdsanläggning med ett av Sveriges största och häftigaste äventyrsbad.

Sveriges häftigaste äventyrsbad!

På Aqua Nova hittar du tre absolut fantastiska rutschkanor som passar alla smaker, en vildfors, vågbassäng och en utebassäng med virvelström och massagebubbelbänk. Här finns också en stor underbar varmpool med bubblor och en utmanande klättervägg.

För de allra minsta barnen finns ett fantastiskt område där de kan leka med pirater i piratskepp. Här är vattnet bara 28 cm djupt med små rutschkanor, sköldpaddor, fiskar mm.

3G (Turbon)

3G (Turbon) ger dig fart och fläkt som du sent ska glömma. Den är 80 meter lång och har svart svårighetsgrad, dvs här går det undan.

Black Hole

Black Hole som ger dig en spännande färd. Den är 100 meter lång och du åker i totalt mörker.

Magic Eye

Magic Eye som är alla familjers favorit, ta med familjen eller kompisarna på en ring och sedan kan du skratta hela vägen ner. Den är 130 meter lång och 2,5 meter bred. Du kan välja mellan enkel- eller dubbelringat eller åka helt utan.


Öppettider Äventyrsbad

Kassan stänger 30 minuter före – omklädning 30 minuter efter gym, solarier. För öppettider under helgdagar och lov, se Maserhallens hemsida!

Läs mer på Maserhallens hemsida.