Nordic Camping & Resort

Välkommen till våra 22 anläggningar över hela Sverige

Välkommen till våra 22 anläggningar över hela Sverige

Välkommen till våra 22 anläggningar över hela Sverige

Se priser och boka

Från
Till

Aktiviteter

 

På Nora Camping kan både liten och stor hitta något att göra. När man tröttnat på att bada, kan man paddla, fiska , spela minigolf, hyra cykel eller upptäcka den vackra trästaden Nora. Mer information om aktiviteter i Nora med omnejd kommer under våren 2017.

Nora är en spännande stad med massor av saker att upptäcka. För dig som gillar att fynda bland gamla saker är Nora ett himmelrike. I staden finns ett antal butiker med ett brett sortiment av antikviteter och kuriosa. I Nora kan alla få uppleva en gammeldags tågresa än idag. Har du tur träffar du på en äkta stins som vinkar av tåget och en klassisk konduktör som kontrollerar biljetterna. Staden har även ett litterärt förflutet och många av Maria Langs deckare utspelar sig i ”Skoga”.
Besök www.visitnora.se för mer aktiviteter.

Ute i Bergslagsskogarna finns rester av gruvor och hyttor på många håll. Det finns mycket att upptäcka på egen hand för den historieintresserade. Och på flera platser finns det möjlighet till guidade visningar. I Bergslagen finns det över tusen sjöar och runt Nora finns det flera fina badplatser. Norasjön ligger dessutom mitt i stan och den erbjuder möjligheter för både bad och fiske. Skogen och sjöarna ger dig förutsättningar för en mängd aktiviteter och spännande upplevelser.