Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Om

Nära Nora och mitt i naturen

Västmanlands Nora ligger bara en halvtimmes bilfärd norr om Örebro – en plats för dig som uppskattar naturen och samtidigt vill ha nära till stadens bekvämligheter och utbud.

Här finns 100 campingtomter för husvagn, husbil och tält samt 15 stugor i olika utföranden.

Aktiv avkoppling för alla

På området finns mycket att hitta på. När solen ligger på kan ett dopp från badplatsen, som ligger i direkt anslutning till anläggningen, vara skönt och svalkande. Här finns många bryggor och en flotte med hopptorn för den som vågar. Om du är den mer tävlingsinriktade typen kan en match på beachvolleybollplanen rekommenderas. Eller hyra en kanot eller roddbåt, för en trevlig dag på sjön.

Trollstigar och andra sevärdheter

Om du vill upptäcka, lära och se så bjuder Nora på flera sevärdheter. Göthlinska Gården, Pershyttans hytta och bergmansby, Konunga-Stollen, Nora Bergslagens Veteran-Jernväg och mycket mer.
På Alnarps Ö bor trollen och här kan barnen roa sig med en trollstig. Vissa dagar under säsong bjuds det dessutom på barnteater ute på ön, dit båten Plaskus snabbt och enkelt tar dig och dina små.

Noras pittoreska centrum, med anor från medeltiden och viss bebyggelse från 1700-talet, ligger endast 10 minuters promenad bort.

Välkommen!