Nordic Camping & Resort

Välkommen till våra 22 anläggningar över hela Sverige

Välkommen till våra 22 anläggningar över hela Sverige

Välkommen till våra 22 anläggningar över hela Sverige

Se priser och boka

Från
Till

Golf Helsingborg

Golfbanor nära Helsingborg

Vasatorps GK finns två 18-hålsbanor av helt olika karaktär; den nyrenoverade Classic Course som är en klassisk parkbana med helrenoverade greener och fairways samt Tournament Course. Utöver dessa finns en 9-hålsbana av hedkaraktär samt en så kallad Executive Course med 7 par 3-hål och 2 par 4-hål. På Vasatorp finns det förutsättningar för en eller flera heldagar med golf, oavsett spelnivå. I restaurangen serveras lunch, som är mycket omtyckt, och á la carte året runt.
Besök: vasatorpsgk.se

Rya GK har sina anor i Helsingkrona GK som bildades redan 1934. Dagens bana har 18 hål och ligger strax söder om Helsingborg. Banan erbjuder dig omväxlade miljö; allt från kuperade delar till direkta seaside- hål. Stressa inte, njut av omgivningarna samtdigt som du testar ditt spel. När du avslutat din runda kan du njuta av en vällagad middag och sundsutsikt på Rya Krog.
Besök: rya.nu

Landskrona GK erbjuder idag två artonhålsbanor. Erikstorpsbanan, som med sitt läge alldeles intill stranden stått värd för flera tourtävlingar. Hildesborgsbanan är den kortare av de båda. Utöver de två banorna erbjuds du såväl driving range som en korthålsbana för närspelsträning. Det gör att här finns något för alla spelare, oavsett om du vill träna på enskilda moment eller gå en komplett runda. Värt att notera är att Landskrona GK även huserar Svenska Golfmuseet inom klubbhusområdet, där även restaurang och golfshop finns.
Besök: landskronagk.se

Bara 10 minuter från centrala Helsingborg ligger Allerum GK, med en utmanande fullängdsbana och en utmärkt och mycket populär pay and play-bana. Banan erbjuder totalt 27 hål med härlig naturupplevelse i vårt nordvästskånska landskap. Ängsbanan är designad av Hans Fock och öppnade med sina första 9 hål 1993 och stod färdig med 18 hål 1995. I den gemytliga och hemtrevliga restaurangen serveras en välsmakande lunch, men det finns även alternativ för dig som önskar fika eller enbart dryck.
Besök: allerumgk.nu

Inte alla banor kan erbjuda utsikt från 16 av 18 hål, men Mölle golfbana är en av dem. Banan slingrar sig mellan träden, lätt kuperad och på flera platser korsar några hål varandra. Anledningen till det är att när banan byggdes år 1943 fick det inte göras någon åverkan på naturen. De snabba greenerna och det unika läget har uppskattats mycket av tidigare spelare, förhoppningsvis även av dig. På Kullagårdens Wärdshus bor du mitt på golfbanan, och kan självklart välja att avnjuta din middag i restaurangen.
Besök: mollegk.se

Fram tills för några år sedan var S:t Arild en relativt okänd bana, men har nu börjat klättra uppåt på topplistorna över Sveriges bästa golfbana. Banan är av parkkaraktär och, till skillnad från många av de andra nordvästskånska banorna, relativt flack. Som spelare möts du av små hinder i form av sjöar och skogsdungar. På området finns även en korthålsbana där du kan utmana ditt närspel. I klubbhuset kan du parkera golfbilen, ställa bagen eller äta din lunch i restaurangen.
Besök: starild.se

Strax norr om Barsebäck hittar du Öresunds Golfklubb. Med sina västliga vindar, snabba greener och korta avstånd lockar banan såväl förbipasserande som lokala och tillresta spelare. Här får du uppleva en ö-green där det gäller att spela fokuserat och strategiskt. Skulle du mot förmodan tröttna på golfen så erbjuds även fiske och avståndet till Helsingborg, Malmö och Köpenhamn är kort. Här erbjuds även golfpaket med övernattning för dig som önskar det.
Besök: oresundsgk.se