Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Camping

På Nordic Camping Råå Vallar  finns campingformer för alla smaker och plånböcker. Med en underbar utsikt över solnedgången och Danmark är campingen på Råå oslagbar! Med närhet till Helsingborgs centrum erbjuder Nordic Camping & Resort campingmöjligheter för alla målgrupper. Alla är välkomna – husbilar, husvagnar och de som väljer att bo i tält.

Vi erbjuder attraktiva campingmöjligheter för alla gäster. Havsnära platser, varav en del med direkt utsikt över Öresund och Danmark, eller lite mer skyddade platser nära grönområde. På området finns tre stycken servicebyggnader som alla är öppna under högsäsong.

Duschar ingår i campingavgiften.
Vi har även ett antal extra stora tomter för dig som har lång husvagn/husbil, och även några tomter för dig som önskar vatten och avloppsanslutning.

På områdeskartan kan du se våra olika platser.

  • Mellangrön: standardtomt (husvagn/husbil totallängd max 8 meter)
  • Mörkgrön: havsnära tomt (husvagn/husbil totallängd max 8 meter)
  • Blå: mindre tomt (husvagn/husbil totallängd max 6 meter)
  • Ljusröd: större tomt (husvagn/husbil totallängd max 12 meter)
  • Ljusgrön: standardtomt men hyrs endast ut viss tid under sommaren (husvagn/husbil totallängd max 8 meter)
  • Tomter märkta med V/A har vatten och avloppsanslutning på tomten
  • Alla platser är pris differensierade beroende på läge, storlek och faciliteter

För den som väljer att tälta erbjuder vi tältplatser med plats för bilen på samma tältruta. Här på anläggningen råder en genuin stämning vilket gör det lätt att välja att lägga hela din semestervistelse för familjen. Utbudet är många och varierande för alla åldersgrupper. Vi erbjuder allt från barnklubb till våra temakvällar med musikunderhållning och god mat.

Under högsäsong och storhelger är det Incheckning från 13.30 och utcheckning senast 12.00

För boende gäster som är medlem i vår gästklubb Campers Club  ingår inträde till vår tempererade 50-meters bassäng. Här finns även en mindre bassäng och en plaskdamm till våra minsta gäster. Poolen håller öppet 28/5 – 2/9 mellan 10.00 – 18.00.