Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Utflyktsmål

På gästgivargården kan du äta en dagens lunch/middag i sadelbaren eller en middag i matsalens exklusiva miljö. Vill du ta en kaffe eller köpa med dig ost kan vi rekommendera Fenix Konditori framför Gästgivargården. Behöver man reparera en cykel finns hjälpen hos Ekdahls Efterträdare på Billingevägen. Mitt på huvudgatan i Röstånga ligger även Röstånga Pizzeria. Prova gärna även Stationshuset i byn som är en mycket trevlig restaurang.

Du når stora delar av Skåne från Röstånga inom en timme och det inbjuder till många trevliga utflykter. Trevliga Caféer nära oss är Lotta på Åsen känd för sina våfflor och hembakt. I Gryttinge finner du även Bialitt Kaffestuga eller varför inte besöka Flinkmans Café i Sireköping. På Skäralids restaurang kan du även fika eller äta något gott med utsikt över Skärdammen och ravinerna i Skäralid.

För äventyrliga utflykter rekommenderar vi att man provar på hästridning på Söderåsen, som kan anpassas för nybörjaren till avancerade ryttare. Upplev en fantastisk dag på Rönne å, hyr en kanot hos Kanotcentralen i Stockamöllan. Cykla dressin norr om Ljungbyhed. Ta med din egen picknic eller gör ett stopp hos caféer och konstnärer på vägen.

Vill du se slott brukar vi rekommendera våra gäster att åka till Trolleholms slott genom typiskt Skånskt landskap med vacker böljande åkermark. Ett stenkast därifrån ligger Trollenäs slott med både konstgalleri , presentaffär, mysig park att promenera i och ett trevligt café vid slottet.

Som omväxling ta en dag vid havet. Det är endast 30-35 minuter till flera fina stränder och även trevliga utflykter med båtar. Besök VEN över en dag där du kan hyra en cykel och cykla runt ön . Det utgår även flera fisketurer från Landskrona/Helsingborg.

Andra trevliga utflyktmål längs med kusten Landskrona/Helsingborg är Ålabodarna, Rydebäck med fina stränder och restaurangen Tegel. Ett måste för blomsterintresserade är Sofiero Slott/park i Helsingborg eller Fredriksdals museer och trädgårdar. Känt för sin utomhusteater. Vill man besöka kulturen i Lund är det ca 30-35 minuter från campingen.

Är du golfintresserad finns det ett stort antal golfbanor i vår närhet. Tex. Svalövs golfbana (15 km) med en 18 hålsbana + 9 hål.Ljungbyheds Golfklubb (10 km), Bjuv (20km), Söderåsens Golfklubb, Eslöv (20km) m fl.

Vid regniga dagar brukar vi rekommendera barnfamiljer att besöka Tropikariet eller Busfabriken i Helsingborg. Gör gärna ett besök till Eslövs leksaksmuseum med sina unika leksakssamlingar. Bra inomhusköpcentrum är Center Syd i Kävlinge,Väla i Helsingborg och Familia i Bjuv. Längs med väg 110 till Familia finns även en bra husvagnshandlare Forsbergs Fritidscenter med tillbehör/verkstad. I Vinslöv finns även Vinslövs Fritidscenter. Många antik och loppishandlare finns i vår närhet med möjlighet till fynd.