Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Camping

Campingområdet är stort och inbjudande och omfattar ca 300.000 m2 underbar natur – med rinnande vatten och 1 fiskesjö inom området. Där du, mot avgift, kan fånga din egen fisk, eller ta en rogivande promenad eller kanottur runt öarna och spana efter den gamla sköldpaddan Felicia, som bott där sedan minst 30 år tillbaka i tiden. För barnen har vi flera lekplatser, hoppkuddar, klättertorn och spännande grottor, minigolf och barnklubb. Vi har 200 tomter för din husvagn, husbil, tält samt 29 stugor.

Vi bjuder dig och din familj på entrén till hela vårt fantastiska poolområde. Här finns det mesta för ditt välbefinnande med restaurang med rättigheter, glasskiosk, WIFI m m.

Kom till oss och ha det skönt och avkopplande, och stanna länge… det tjänar du på.

Poolentrén ingår när du bor hos oss! Vi har en uppvärmd 50 meters bassäng, vattenrutschbana på 50 meter och 3 mindre pooler. Vi har även en jättehoppkudde på badområdet.

För poolbesökare, som inte bor hos oss, är dagsentrén 40.-för vuxen och 25.-för barn. I poolområdet finns det uppvärmda pooler varav den största är 50 meter. Där finns vattenrutschbana, barnpooler, lekutrustning, café och kiosk.

Vi har Bosse Bo Kids Club varje dag 25 juni-12 augusti. I juli har vi minimum 2 nätters bokning.

Område 1

Vår camping är indelad i 2 områden. Har 87 eltomter som ligger vid poolområdet. Inom poolområdet finns det en 50 meters bassäng och 3 barnpooler + vattenrutschbana, samtliga är uppvärmda. Inom poolområdet finns även en jätte-hoppkudde. Vid husvagnsområde 1 finns det 3 servicebyggnader,vilka vi förbättrar och underhåller varje år. I servicehus nr 2 finns det snabbdiskmaskin för ökad komfort. Det finns även lekplats och hoppkudde för barnen. Runt område 1 finns det bokskog och en liten fiskesjö.

15 av våra 29 stugor i olika storlekar och utförande finns inom detta område.

Område 2

Mellan område 1 och 2 går det promenadstigar i bokskogen där barnen kan finna spännande miljöer med tunnlar, porlande bäckar, stor repgunga m.m. På område 2 har vi 120 eltomter och ett stort antal tomter utan el. Vi har 3 st servicehus på område 2.

Flera av tomterna ligger med vacker utsikt över vår fiskesjö.

Området passar även mycket bra för tält då vi kan erbjuda servicehus med bra komfort både ute och inne. Vårt kök är utrustat med alla bekvämligheter som kyl, frys, snabbdiskmaskin, spis, ugn, TV-Matrum.

Vårt övre område är mycket naturskönt och uppskattas av våra gäster som vill njuta av lugn och ro. Vill du grilla vid sjön finns det stora utegrillar med sittgrupper. Man kan även hyra kanot och passa på att paddla i kanalerna som finns bakom öarna i vår sjö. Vår kanoting är främst för nybörjare och barn. Husvagnsområde 2 har naturligtvis även bra lekplatser samt Kids Club med aktiviteter under högsäsong.

Hundägare brukar uppskatta vår camping pga de stora ytorna vi har samt närheten till skogen för sköna promenader. Kvällstid finns elljusspår. Behöver du veterinär så finns det en klinik i byn. I vår närhet finns det flera bra hund/katt pensionat till en mycket rimlig kostnad.