Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Jobba hos oss

jobba_hos_oss

Sommarjobba på Nordic Camping Röstånga säsongen 2018

Vill du jobba med Sveriges roligaste jobb? Vårt mål är att ge varje gäst ett leende och vi ska överträffa våra gästers förväntningar. Varje säsong söker vi nya medarbetare som ska ge gästerna den bästa servicen.

Du kan välja mellan följande arbetsområden

Reception & Butik
Receptionen är hjärtat i verksamheten, det är den första och sista kontakten våra gäster har med vår verksamhet. I arbetsuppgifterna ingår förekommande arbetsuppgifter som in- och utcheckning, kassa och bokning. I butiksdelen ingår även uthyrning av cyklar och kanoter, försäljning av fiskekort, varupåfyllnad, exponering och förberedelser med bakeoff. För att söka hit bör du ha fyllt 20 år och ha goda språkkunskaper. Minimikravet är att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Barnklubb
Vi är en familjecamping och barnen är vår viktigaste gäst. Vår maskot Bosse Bo har en barnklubb för campingbarn mellan 4-12 år. Som aktivitetsledare hjälper du både Bosse Bo och barnen med lekar och uteaktiviteter. Det finns även tillgång till lokal för spel och pyssel under regniga dagar. Är du föreningsaktiv eller har arbetat med barn i åldrarna 4-12 år tidigare ses detta som en merit. För att arbeta här bör du ha fyllt 18 år.

Vaktmästeri
Våra vaktmästare tar hand om grönytor, stugor och övriga byggnader samt löser de problem som kan komma att uppstå på en camping. De arbetar praktiskt med både yttre och inre underhåll. Vi söker en händig person, som tycker om att arbeta med varierande uppgifter, och som gärna har erfarenhet av fastighets- och trädgårdsskötsel. För att arbeta här skall du ha fyllt 18 år före sommaren, körkort är ett krav.

Städ
Vår städpersonal har en av de viktigaste rollerna på campingen då de sköter om våra servicehus från morgon till kväll, samt städar våra stugor. Våra gäster ska känna att de kommer till en ren och städad anläggning. Servicehus och andra allmänna utrymmen ska hålla en hög standard. För att arbeta här måste du ha fyllt 18 år före sommaren.

För samtliga tjänster gäller:
Du ska vara glad och positiv och alltid sätta gästerna i fokus. Du ska även vara noggrann, energisk och våga ta egna initiativ. Hos oss gäller det är överträffa gästernas förväntan.
Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Språkkraven är svenska och engelska, ytterligare språk är en merit.
Du kommer att arbeta både kvällar och helger och tjänsterna är säsongsanställningar.

Hur du ansöker:
Vi tar bara emot ansökningar via mail: jobb.rostanga@nordiccamping.se
Skicka ett kort personligt brev om vem du är och vad du gör. Samt vilken roll du är intresserad av.
Sista ansökningsdag är 28 februari 2018