Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Aktiviteter

Med Västerås Mälarcamping som utgångspunkt har du närheten till en mängd aktiviteter! Ta Elbafärjan från campingens egen brygga in till Västerås centrum för en shoppingtur eller varför bara inte ta ett avkopplande dopp i Mälaren från vår badstrand. För den golfsugne finns ett flertal golfbanor i närheten eller hyr din golfklubba i receptionen och utmana dig själv på vår fina äventyrsgolfbana. Barnklubben och Bosse Bo välkomnar, under högsäsong, alla barn till Nordic Camping & Resort Kids Club!

Upplev en heldag med familjen hos oss på Västerås Mälarcamping. Här finns aktiviteter som passar ung som gammal! Från vår brygga utgår Elbafärjan som tar dig på en tur i Mälaren och in till Västerås. Lämna bilen ”hemma” och utforska all fantastisk shoppning som Västerås stad har att erbjuda.

Barnen tycker om att utmana föräldrar och syskon på äventyrsgolf och vill även gärna spendera tid på vår spännande lekplats. Barnens favorit är Bosse Bo. Han välkomnar alla barn till Nordic Camping & Resorts Kids Club.

Promenera i de natursköna omgivningarna, ta ett dopp från vår strand vid Mälaren eller varför inte koppla av med ett bastubad på vår relaxavdelning.