10 hundvänliga campingplatser

Camping och utelivet är härligt för de flesta hundar. Att följa med i husbilen eller campa med familjen istället för att stanna hemma uppskattas av våra fyrbenta kompisar.

För de flesta så är en hund mer som en familjemedlem än ett husdjur. Ändå är det många destinationer som inte tillåter hundar inom området vilket begränsar för hundägare att kunna besöka de platser de tänkt. Vi på Nordic Camping tycker att Hund + Camping klingar bra ihop och vill att du som äger en hund ska kunna ta med den när du besöker våra campingplatser.

På alla våra 26 anläggningar är det tillåtet med hundar, dock kan en del stugor och rum undantas. Här lyfter vi fram 10 stycken anläggningar som är speciellt hundvänliga och som kommer passa dig som hundägare perfekt.

 

Nordic Camping Björkäng

Hundar är varmt välkomna till Nordic Camping Björkäng. Denna fina anläggning gränsar till en 1,3 km lång sandstrand. Här finns härliga promenadvägar, inhägnad hundrastgård och en hunddusch. Campingen ligger endast 7 km från utställningsområdet i Tvååker.

 

Nordic Camping Västerås

Det unika med Nordic Camping Västerås är de stora campingtomterna och närheten till hundbadplats vid Mälarens strand. Med en naturskön omgivning och stora grönområden får din hund stor yta att leka och springa på. Det finns mycket fina promenadstigar och inne på campingområdet finns även hunddusch.

 

Nordic Camping Bredsand

Här är hundar varmt välkomna och likt Nordic Camping Västerås kan din hund bada i hundbadplats vid Mälarens strand. Det finns promenadstigar och en vacker strand att kasta frisbee på, om du har en bulldog finns det alltid träd att vila och äta under.

 

Nordic Camping Edsvik

Nordic Camping Edsvik är en västkustpärla för hela familjen, inklusive hunden! Här finns oerhört vacker natur med härliga promenadstråk, klippbad, sandstrand och hundbadplats – så att även hunden kan få sig ett svalkande dopp. På campingen finns dessutom en hunddusch.

 

Nordic Camping Hagön

Nordic Camping Hagön ligger inbäddad i skön grönska med det salta västerhavet som närmsta granne. För din hund innebär denna destination hela paketet med fin sandstrand och promenadstigar vid havet.
Det finns en hundstrand med hundbadplats och inne på campingen finns det hunddusch och en agilitybana.

 

Nordic Camping Hökensås

Med naturen inpå knuten och fina vandringsleder kommer din hund att trivas. Om hunden har tålamod kanske den kan hjälpa till att hitta fisk i de 30-tal fiskrika sjöarna runt omkring campingplatsen. Det finns stora ytor för utställning och träning av hundar.

Nordic Camping Glyttinge

Med fina skogsvägar och promenadstråk runt om campingplatsen har din hund alla möjligheter att springa omkring. Det finns hunddusch inne på campingområdet. Ca 1,5 km från campingen finner du även hundrastgården Tildas hage i Skäggetorp.

 

Nordic Camping Skönstavik 

Skönstavik Camping är en modern anläggning med närhet till Karlskrona centrum. Här kan du och hunden kan njuta av fina vandringsstråk intill havet och i grönskande miljö. Hunden kan testa sina simfötter i ett hundbadplats och det finns hunddusch inne på området.

 

Nordic Camping Råå Vallar

På Nordic Camping Råå Vallar har din hund allt den behöver. De flesta stugor är hundtillåtna och på campingen finns det tillgång till hunddusch. På varma sommardagar hittar ni en fin hundbadplats som är belägen några hundra meter söder om campingen.

Nordic Camping Mörudden

Fullskalig naturupplevelse för både dig och hunden. Traska i Värmlands gröna skogar och kasta boll på Vänerns fina strand bara fem minuter bort. Hunddusch finns på campingområdet.

 

Boka redan idag. Varmt välkomna med era fyrbenta kompisar!