Camping i underbara Halmstad

Mest känd är kanske Halmstad som hemstad till popgruppen Gyllene tider och för sina golfbanor. I Halmstad kan man njuta av salta bad från fina sandstränder, mest känd är kanske Tylösand med lång finkornig sandstrand.

Ett mysigt sätt att uppleva Halmstad är på cykelsadeln. Här hittar man inte mindre än 27 mils cykelväg och kartor med cykelbanor kan man hämta hos resebyrån.

Vid sanddynerna och med havet som närmaste granne.

Fyrstjärniga Nordic Camping Hagön ligger i södra utkanten av Halmstad, vid sanddynerna och med havet som närmaste granne. Närmare havet, solen och stranden än så här kan du knappast komma. För att hitta hit tar du avfart Halmstad Södra på E6/E20.

Nordic Camping Hagön erbjuder 550 campingtomter för husvagn, husbil och tält, samt 20 stugor i två storlekar och utföranden, alla fullt utrustade.

På Nordic Camping Hagön har du aldrig tråkigt

När du tröttnat på sol och bad på den mycket barnvänliga sandstranden har du ca 4 km till Halmstad city, med buss, bil eller cykel. I Halmstad finns det mesta. Från ett pulserande nöjesliv nattetid, till turiststadens myller och utbud dagtid. I Halmstad och på Hagöns camping behöver du inte gå sysslolös, här finns det mesta.

Härifrån har du också Göteborg med nordens största nöjesfält, Liseberg, och Danmark på lagom avstånd för en endagsutflykt. Eller varför inte uppleva Hallands underbara och orörda natur?

Campingen ligger 4 minuters promenad från stranden och du som gäst har tillgång till fri gästparkering vid boendet och gratis Wifi.
Alla stugor har sällskapsspel, kylskåp och kaffekokare. På området finner man en stor lekplats, hoppkudde, butik, minigolf, restaurang, glasskiosk och mycket annat trevligt. Under vår högsäsong har vi ledarledda aktiviteter flera gånger i veckan.

Just nu finns det även chans att boka säsongsplatser för den som är intresserad av att spendera en sommar på västkusten!

Bo nära Tylösand och Halmstad centrum

Om du vill bo nära Tylösands strand och fortsatt ha nära till charmiga Halmstads utbud på bekvämligheter, kommers och äventyrsland – då är Nordic Camping Tylösand ett hett tips!

Här finns närmare 150 campingtomter för dig som kommer med eget boende, samt 16 nybyggda självhushållsstugor för dig som inte gör det.

Med fokus på de små

Fyll dagarna med skoj saker att göra! Här kan du stanna på anläggningen och fördriva tiden med exempelvis en runda äventyrsgolf. Eller utnyttja öppna ytor för spel och lek.

Under sommaren arrangeras ledarledda aktiviteter tre gånger i veckan på Nordic Camping Tylösand. Då kommer vår snälla och busiga maskot Bosse Bo och hälsar på.

Du behöver inte gå långt

Nordic Camping Tylösand läge är förmånligt på många vis. Bortsett från det uppenbara med magnifika Tylösand på promenadavstånd så har du också Halmstad Äventyrsland endast 4 km bort och stadskärnans nattliv, caféer och kultur. Busfabriken i Halmstad är också ett tips. Det är ett lekland i djungelmiljö inomhus. Här kan barn hoppa, leka, busa, stoja, springa, pyssla eller mysa så mycket de vill.

Boka en vistelse på Nordic Camping Tylösand här

 

Välkommen till våra anläggningar vid Halmstad på Västkusten och glöm inte fiskespöt och golfbagen!