Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Nordic Camping & Resort först ut med helautomatisk tömnings- och rengöringsstation

Nordic Camping & Resort kommer som första campingkedja i Sverige lansera en automatiserad tömningsstation enligt den senaste tekniken på området

Tömnings- och rengöringsstation fungerar som en biltvätt, men för insidan av bilen. Innehållet i kassetten sugs upp för att sedan rengöras med vatten. Efter avslutad kassettrengöring är den klar för användning och fylld med rätt mängd vatten och mikrobiologiska sanitära tillsatser. Ingen odör eller risk för att vara i kontakt med innehållet.

Vi vill leva vår vision som går ut på att göra det bästa av människors fritid och semester. Året runt. I detta ingår helt klart att göra vistelsen hos oss så enkel och smidig som möjlig. Framtidens camping och semester kommer innehålla allt fler teknikdrivna lösningar som kommer gästerna till godo. Först ut inom Nordic Camping & Resort är Råå Vallar Resort i Helsingborg

Denna satsning görs tillsammans med CamperClean från Tyskland, där maskinen är ett mycket populärt inslag inom Camping.