Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Populäraste ställplatserna i Sverige

Husbilsmarknaden över lag växer explosionsartat och fler och fler väljer att köpa husbil. Det skapar en större efterfrågan på centrala ställplatser i den grad att det inte riktigt räcker till nu när semestrarna dragit igång. Det finns alternativ i form av campingplatser att vistas på, men vi vill såklart att alla campare med husbil ska ha möjligheten att kunna nyttja en ställplats på alla våra anläggningar. I och med detta så har vi lagt i en växel att utöka antalet ställplatser på våra anläggningar.

Samtidigt som vi jobbar med det så kan vi med glädje dela två färska artiklar från Aftonbladet.se och husbil.se som listar Sveriges populäraste ställplatser.
Nordic Camping & Resort tar första och femte plats med Ställplatsstockholm samt Ställplats Råå Vallar.

Läs Artikeln från Aftonbladet | Top 10 ställplatser i Sverige
Läs Artikeln från Husbil.se | Top 50 ställplatser i Sverige