Palmprydd strandpromenad, landmärken eller poolhäng?

Helsingborg och Råå Vallar ger dig så många valmöjligheter att du slipper välja.

Helsingborg är sommarstaden som gör var dag lite festligare – för hela familjen. Här kan du promenera, bada och uppleva solnedgången längs palmallén på Tropical beach, endast ett stenkast från Helsingborgs stadskärna. På tal om Kärnan så bjuder staden på ett torn där varje våning representerar spektakulära händelser på Helsingborgs slott från 1300-talet. Efter strand och kultur är du väl värd en bit mat, så bra att du befinner dig i en av Sveriges krogtätaste städer, där lokala råvaror möter smaker från hela världen med svårslagen utsikt över Öresund.

Nordic Camping Råå Vallar har inte bara ett perfekt läge med närhet till centrala Helsingborg och härlig vy över Helsingör och Ven, här finns även ett poolområde som inte lämnar någon besviken. Eller vad sägs om tempererad pool eller 50-metersbassäng med sex banor och plaskdamm för de allra minsta, allt inramat av ett rymligt trädäck och en meny med smakupplevelser för både stora och små.

Att träna på semestern har aldrig varit enklare
I sommar råder perfekta träningsförhållanden på Nordic Camping Råå Vallar. Ta del av vattengympa, vårt nya utegym, inspirationsföreläsning och snabbkurs i tango – allt ackompanjerat av havsbris, goda vänner och campingliv. Sommarträningen hos oss kostar inget extra utan ingår för alla våra campinggäster.

Arkitektritat med havsutsikt eller enkelt och avskilt?
Oavsett om du vill ha havet eller grönområde som närmaste granne har Nordic Camping Råå Vallar ett boende för dig. Förutom 350 campingplatser finns ett spännande utbud av stugor, med inslag som villavagn och arkitektritad stuga. Du väljer boende och vi garanterar dig en sommar du sent ska glömma. Vi ses på Råå Vallar!