Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Ny året runt-anläggning

Nordic Camping & Resort har fått tillökning – Ånnaboda utanför Örebro blir från och med 15 juni den 25:e campingen i koncernen. Ånnaboda erbjuder campingtomter, stugor, hotell och aktiviteter året runt. Med sin närhet till skidanläggningen Storstenshöjden förstärker den vårt utbud inom vintercamping och gör att vi kan erbjuda dig som gäst ännu mer.

Ett aktivt campingliv
På Nordic Camping Ånnaboda kan du utmana vänner och familj i discgolf, ta en fartfylld tur på mountainbike, njuta av naturen längs vandringslederna och spela boule. Från campingen tar du dig enkelt med vajerflotte till Falkalägret – ett läger där du kan bada, övernatta och fiska. I Ånnabosjön nappar både abborre och gädda men också ädlare fisk som exempelvis regnbåge. Vid Ånnabosjön ligger även en av länets finaste badstränder.

På vintern är det skidor för hela slanten, både utför och på längden. Storstenshöjden som ligger i direkt anslutning till campingen har nio nedfarter, sex liftar, rullband och en högsta fallhöjd på 105 meter. Och längdspår som sträcker sig hela 7 mil!

Läs mer om campingen här.