Camping med väderoberoende drömläge

Vad sägs om att campa med havet som närmsta granne och Ullared endast en halvtimmes bilfärd bort. Med Nordic Camping Björkäng som utgångspunkt har du alltid något att göra – oavsett väder. Skiner solen rekommenderas en dag på stranden och dopp i havet, blåser det något passar det perfekt att ställa sig på surfbrädan. Börjar graderna sjunka och regnet göra sig påmint har du helt plötsligt en utmärkt anledning att besöka Ullared, Sveriges populäraste besöksmål, och shoppa allt mellan himmel och jord.

Med sitt drömläge precis vid havet är campingen den perfekta platsen för såväl strandpromenader och rekreation som fartfylld vattensport. Det är en plats där du ges möjlighet att leva i nuet samtidigt som du skapar minnen för livet. Och bor gör du precis som du själv önskar – i tält, husvagn, husbil eller stuga. Varmt välkommen till Hallands Riviera och Nordic Camping Björkäng.