Se priser och boka

Från
Till

Camping på sportlovet – 20% rabatt på alla stugor

Har du inte planerat ditt sportlov ännu är camping ett starkt tips!

Under sportlovet finns det mycket roligt man kan göra, både som familj och som par. Många väljer att prova någon rolig sportlovsaktivitet, kanske åka skridskor, längdskidor eller bada isvak och bastu. Andra vill bara umgås genom att vinterpromenera, äta gott och ha mysigt. Oavsett vad du vill göra finns allt detta utbud på Nordic Camping där vi har flera öppna anläggningar som passar ditt behov.

Just nu har vi ett erbjudande som sträcker sig från den 11/2 till 10/3. Du får 20% rabatt på din vistelse om du väljer att boka en stuga i minst 3 nätter på någon av våra anläggningar. ( gäller ej Strömstad, CitycampStockholm, Mellsta, Lugnet och Ånnaboda )

Erbjudandet gäller om du bokar online
Rabattkoden är Sport19 – Skriv in koden i kampanjkods-fältet när du bokar din stuga
Bokningsminimum: 3 nätter
Erbjudandet gäller för boende under perioden 11/2 till 10/3

 

Välkommen!