Se priser och boka

Från
Till

Vinter på Frösön i Östersund

 

Vinter på Frösön i Östersund

Det är något speciellt med Östersund i vintertid. Här kan du åka skidor och längdskidåkning nära stadens centrum eller åka långfärdsskridskor på Storsjön. Prova vinter ridning på Sörbygården eller varför inte ta ett vinterdopp, upplevelsen är enastående. Tänk dig kombinationen av en varm bastu på vår camping med himlavalvet över huvudet med utsikten över Storsjön som bakgrund. För dig som mer frusen av dig, varför inte ta en spa dag på Hotel Frösö Park ett stenkast från campingplatsen.

I vinter samlas världseliten i Östersund för att delta i Skidskytte-VM 2019. Skidstadion ligger endast 15 minuter från campingplatsen så varför inte passa på att boka en av våra fina stugor i samband med detta evenemang. För att fira in VM ordentligt har vi nu skönt värmande braskaminer i alla våra 4 bäddsstugor med självhushåll så att alla våra gäster kan uppleva en varm och kall vinter där vintern gör sig som bäst! VM pågår 7-17 mars och du kan läsa mer om våra stugor här.

Under februari månad går även alpin VM i Åre av stapeln, endast 9 mil från Nordic Camping Frösön, varför inte göra en dagsutflykt och se de bästa i världen tävla 4-17 februari.