Kristihimmelfärd och sommar-kickoff för hela familjen på västkusten

Följ med på roliga aktivitetsprogram på Nordic Camping Hagön, Björkäng och Tylösand.

Varför flyga på Kristihimmelsfärd? Kom till västkusten och var med på massor med roliga aktiviteter på 3 av våra anläggningar. Eller var med på årets sommarkickoff helgen efter, där vi också fyllt upp med aktiviteter för stora och små. Vi har förberett olika aktivitetsprogram som kommer att äga rum torsdag 30 maj – lördag 1 juni SAMT torsdag 6 juni till lördag 8 juni.

Missa inte när Bosse Bo kommer på besök och underhåller de små, det kommer b.la finnas en hoppborspark, hållas cirkusskola och dans. Varför inte vara med på Sommarstark med PT Nils där Föräldrar och barn kan träna ihop!  Längre ner på denna sida kan du läsa detaljer om tider och vad aktiviteterna innebär. Varmt välkomna!

Om anläggningarna
Nordic Camping Hagön och Nordic Camping Tylösand ligger där hav och land möts, i västkustsmiljö bara i utkanten av centrala Halmstad. Läs mer om hur det är att spendera din tid här
Nordic Camping Björkäng straxt utanför Varberg är en vackert belägen fyrstjärnig familjecamping.  Här bor ni med havet som närmaste granne och med närhet till Varberg, Falkenberg och Ullared.

Bokning

Se priser och boka online direkt här på vår hemsida och spara 95 kr i bokningsavgift.
Eller ring vår centralbokning på +46 (0) 771-101 200

Program och aktiviteter

Kristi himmelsfärdshelgen 30 maj – 1 juni

( Klicka för att förstora och se programmen med aktiviteter, tider och datum )
 
   

 

Program för Nordic Camping Björkäng

Cirkusskola
30/5 kl 11.00
Plats: Skäppängen

🌟Hoppborgspark🌟
31/5 kl 12.00
Plats: Skäppängen

⭐️Skaka Rumpan⭐️
31/5 kl 14.00
Plats: Skäppängen

💫Sommarstark💫
1/6 kl 16.00
Plats: Skäppängen

 

Sommar-kickoff 6 – 8 juni

( Klicka för att förstora och se programmen med aktiviteter, tider och datum )
 
   

 

 

 

Här kan du läsa mer om vad aktiviteterna innebär

Campingkuls Hoppborgspark

Kanske ditt bästa sommarminne skapas just här efter att ha besökt vår enormt populära hoppborgspark. Kanske ska du även passa på att förvandlas till en leopard eller nyckelpiga av en av våra duktiga ansiktsmålare? Välkommen till en dag med kul, Campingkul!

Film: http://www.campingkul.se/film/

 


 

Här kan du läsa mer om några av aktiviteterna som händer hos oss i sommar!

Skaka rumpan

Med de dansande enhörningarna Pepp & Popp

Låt barnen ryckas med till svängiga danser och toner!

En koreograf har skapat tre lättare danser som de glittrande enhörningarna Pepp och Popp leder barnen igenom till pumpande musik från högtalarna. Dansvideon och

Spotifylistan släpps innan sommarens shower för alla som vill öva till nästa gång

”Skaka Rumpan” kommer och dansar med er. Alla barn som deltagit i ”Skaka Rumpan” får dessutom ett vykort som minne och en överraskning efteråt så som glittertatuering, ansiktsmålning eller ballongdjur.

 


 

Kokobellos cirkusskola

Kokobellos cirkusskola är en blandning av smittande glädje och utmaningar. Låt

barnets inre cirkusartist vakna till liv genom akrobatik, jonglerande, hjulande och balanserande! Kuriosa om Clownen Benjamin (Kokobello) är att han kommit 5:a i SM i enhjulning och kan även sluka eld, just den sistnämnda färdigheten är det dock inget han lär ut!


 

Sommarstark

Gruppträning med PT-Nils

I år erbjuder Campingkul gruppträning för första gången med PT-Nils som du kanske känner igen från bland annat Ninja Warrior och Gladiatorerna! I Denna träningsform får du möjligheten att arbeta efter just din fysik och förmåga. Gympapasset är byggt flexibelt i fem och tiominuters moduler som anpassas till dagens deltagare. Föräldrar och barn kan träna ihop. Och varför inte ta med far- och morföräldrarna också? Ett pass tar 30 minuter, (uppvärmning och små vilopauser inkluderat) och bjuder på skratt och svett till väl utvalda poplåtar från musikhistorien och nutid. Ta på dig gympaskorna eller kör barfota. Alla är varmt välkomna!

 


 

Mixtape Live – Ett Musikquiz

En fartfylld sing-a-long-kväll med interaktivt musikquiz där publiken kan svara på frågor under spelningens gång. Garanterad rolighetsfaktor!

Nils levererar med stor scennärvaro och

taktkänsla härliga låtar från 50-talet fram till modern tid.

Slå er ner och låt tävlingsinstinkten ta över, eller luta er tillbaka och bara njut av

musiken! Den som vill får svara på frågor under kvällens gång, men det är inget krav. Oavsett vilken personlighet du har kommer du få en riktig musik-upplevelse!