Nu blir det enklare att boka camping! Välj mellan alternativen Flex och Bas

I och med att vi nyligen bytt bokningssystem har det blivit enklare att boka online, men det har också gett oss fördelarna att anpassa vårt produkterbjudande för dig som gäst.

I andra resebranscher som flyg & tåg kan man välja mellan att boka den billigaste biljetten, och inte kunna av- eller omboka, eller att boka en flexibel biljett som kan avbokas nära inpå resan. Men inom camping har det inte funnits samma typ av flexibel produkt

Vi är första campingkedjan i världen att nu lansera en flexibel produkt, Flex, som kostar lite mer än Bas men som gäster kan avboka – oavsett anledning – fram till kl 15 dagen före ankomst. Vi strävar alltid efter att ligga i framkant för att du som gäst ska få den bästa möjliga upplevelsen och vi hoppas att denna bokningsmetod kommer att uppskattas.

 

Hur fungerar egentligen Bas och Flex?

När du vill boka din vistelse antingen online eller via telefon finns det nu 2 sätt att gå tillväga

Bas
Bas är det billigare alternativet. Vid eventuell avbokning återbetalas inte det belopp du betalat. D.v.s. vi behåller hela beloppet du betalat för din bokning. Bas är ett bra val om du vet exakt när du vill komma och hur länge du vill stanna.

Flex är det flexibla alternativet. Du kan avboka din vistelse fram till kl 15.00 dagen före ankomst med full återbetalning av bokningsvärdet ( minus en administrativ avgift på 100 kr. ) Detta alternativ är bra om du exempelvis vill boka din favoritplats långt i förväg men är osäker på om du kan komma den dagen. Eller t.ex. om du märker att vädret ska bli dåligt eller barnens motivation att åka inte är i topp.

Boka ditt boende redan idag!