Fiskeäventyr för hela familjen i Hökensås, Tidaholm

Hökensås utanför Tidaholm är ett område känt som ett paradis för fiskare. Både flugfiske, mete och spinnfiske erbjuds. I området finns ett trettiotal sjöar som passar utmärkt för alla fiskare –  proffs såväl som amatörer. Varje sjö har en grillplats med takförsedda bord. Majoriteten av sjöarna erbjuder också bryggor. Du kan även hyra en sjö som du då får disponera under ett dygn där du kan ta upp så mycket fisk du vill och kan.  Vi erbjuder bland annat ett fiskepaket, fiskevecka och även företagsfiske. Mer information om upplägg och priser finner du här.
Under ditt fiskeäventyr är det viktigt att du bor bekvämt. Våra anläggningar ligger i direkt anslutning till fiskecentret och då kan välja mellan att bo på en campingplats, villavagn eller stuga. Varmt välkomna!