Nyheter på Råå Vallar

Vi på Nordic Camping fortsätter att investera i innovativa digitala lösningar för att ständigt förbättra upplevelsen bland våra gäster.  Nu i sommar har vi öppnat ett unikt toppmodernt passagesystem på Råå Vallar i Helsingborg. Passagesystemet gör det enklare för dig som gäst att checka in och passera in och ut på campinganläggningen. Systemet innebär du kan checka in genom mobiltelefonen och få elektroniska nycklar till stuga och servicebyggnader. Som incheckad gäst kan du även enklare passera in och ut på campingen tack vare automatisk kameraavläsning av din bils registreringsskylt.
Husbilskompisar uppmärksammade nyligen detta med en artikel som du kan läsa här. 

Förutom de nya passagesystem har vi även investerat i ett nytt servicehus på Råå Vallar som håller femstjärnig standard.
Vi har även investerat i en ny hunddusch, se ovan. Den gör det enkelt för hunden att ta sig upp och det blir smidigt för matte och husse att schamponera och duscha vovven. Vi är en hundvänlig campingkedja så våra fyrbenta vänner är varmt välkomna på alla våra 26 campingdestinationer!