Glyttinge i Linköping är en sensommarfavorit

Nordic Camping Glyttinge är Linköpings mest centrala campingdestination. Campingen är välkänd för att vara både barnvänlig och prisvärd. Här finns en fin badplats, lekplats, minigolfbana, och mycket annat!

Bo i en hemtrevlig stuga, på fina tältplatser eller på våra 100 m² stora campingtomter. Anläggningen är utrustad med samtliga nödvändigheter som toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Självklart finns även en servicebutik och kiosk på plats.

 

Två varma rekommendationer på dagsutflykter när du är i Glyttinge är Kolmårdens djurpark och Astrid Lindgrens Värld, som båda ligger i närheten.
Linköping är en stad full av aktiviteter som är känd som ”sommarens evenemangsmecka.”  Uppdatering gällande evenemang i Linköping datumen för just din vistelse kan du finna här. Välkommen att bo på campingplats eller i stuga hos oss!