Missa inte årets skördefest på Öland. Boka boende hos oss!

Välkommen till Sveriges största skördefest!

I slutet av september (vecka 39), bjuder Ölands Skördefest på drygt 900 aktiviteter över hela ön. ”Sveriges skafferi” slår upp dörrarna på vid gavel och lockar till njutning av odlingsårets resultat. Affärer, gårdsbutiker, restauranger, krogar och caféer säljer och serverar nyskördade och förädlade läckerheter.

Hela Ölands näringsliv, med allt från konstnärer till lantbrukare och restauranger, satsar på en riktigt bra fest.

Det händer alltid någonting, från invigningen på onsdagen till den stora avslutningsparaden i Färjestaden på söndagen. Fredagens konstnatt, eldskulpturer, fyrverkerier, dockparad, pumpagubbar, utställningar, Fårets Dagar, Matlandskapet och mycket annat står på programmet. Läs mer om datum och event här.

Nordic Camping Stensö i Kalmar ligger en 20 min bilfärd ifrån Öland och är en utmärkt utgångspunkt från skördefesten!

Välkommen!