Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till

Företagssäljare/KAM sökes!

Till Nordens ledande kedja för camping och stugboende söker vi en företagssäljare/KAM. Personen kommer att rapportera till vår kommersiella chef och ansvara för bearbetning av bl a företagskunder.  Rollen är central för Nordic Camping & Resorts utveckling och syftar till att identifiera och rekrytera nya kundgrupper till våra fina anläggningar även utanför sommarsäsongen.

 

Erfarenhet från försäljning inom resebranschen, t.ex. stugboende, hotell, resebyrå, flyg eller tåg, är ett krav. Kunskap om OTA:er och GDS:er är ett plus.  Vi söker dig som har stort driv och är resultatorienterad, jobbar strukturerat och kan växla mellan stort och smått.

 

Detta är en unik chans att vara med och driva utvecklingen i en bransch med stor potential. Vi på Nordic Camping & Resort är snabbfotade, engagerade i våra gästers upplevelser och ohierarkiska. Vår ägare är den norska riskkapitalfonden Norvestor och vi har en mycket spännande tillväxtagenda för de kommande åren. Tjänsten innebär en del resande men är tänkt att vara placerad på vårt kontor i centrala Stockholm. För rätt person finns dock möjligheten att jobba på distans. Kontakta vår VD Johan på johan.soor@nordiccamping.se vid intresse!

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre: 09:00–20:00

Lör och Sön: 11:00 – 19:00

Boka online och spara 50 kr