Säkerhet

Vi arbetar kontinuerligt med säkerheten på våra anläggningar. När ni checkar in hos oss får ni en informationsfolder där vi har tydliga regler för uppställning av campingenheter. Genom att följa dessa anvisningar kommer samtliga säkerhetsavstånd att stämma mellan enheterna. I denna folder ser ni även var alla brandredskap finns placerade på området och hur ni går till väga om ni behöver larma räddningstjänst.

Säkerhet är inte bara rätt avstånd utan ställer även krav på er egen utrustning.

  • Ett bra råd är att lägga till provtryckning av gasolanläggning i samband med kontrollbesiktning, eller utföra detsamma hos en auktoriserad husvagnsverkstad.
  • Ta för vana att kontrollera gummipackningen på reduceringsventilen vid varje flaskbyte. Ser du minsta tecken på sprickbildning eller slitage, ta med den gamla packningen till receptionen så bjuder vi på en ny helt gratis.
  • På varje campingtomt får max två stycken tuber av storlek P11/PA11/P10 förvaras.
  • Campingens elutrustning besiktas en gång per år av auktoriserad elektriker, men rapportera omgående till vår personal om ni finner något att anmärka på. Ett vanligt fel är att anslutningskontakten till eluttaget inte trycks in på ett korrekt sätt, se till att den handsken trycks in ända till botten så slipper ni varmgång och en fastbränd kontakt.
  • Har du din kabel på en vinda, se till att rulla ut hela kabelns längd för att undvika varmgång.
  • För grillkol finns separata kärl på campingen, släng aldrig kol bland övriga sopor, även om du tror att den slocknat.
  • Ta för vana att hålla koll på våra anslagstavlor, när brandrisk klass 3 råder är all grillning inne på området förbjudet.

I vår reception finner ni även Räddningsverkets folder ”Brandsäker Camping”, ta gärna ett exemplar i samband med incheckning.

Våra lekplatser besiktas årligen av en auktoriserad besiktningsman och vår personal har daglig tillsyn av utrustningen.

Vi hoppas ni kommer att få en trevlig vistelse hos oss och vi tar gärna emot synpunkter och tips på förbättringar.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 kr