En godare natts sömn
Hos oss vaknar du utvilad och redo att leverera. Vårt hotell har 31 rum, plats för totalt 55 gäster och vi serverar en stor och härlig frukostbuffé till alla våra hotellgäster. Är ni fler än vi får plats med på vårt hotell finns både stugor och campingplatser att tillgå.

Lokaler för mindre och riktigt stora sällskap

Vi har konferenslokaler i olika storlek och utförande med trådlöst nätverk, whiteboard och blädderblock som gemensamma nämnare. De större lokalerna har projektor och i vår största lokal Älgen finns även musik- och ljudanläggning. Det går dessutom att förboka laptop och OH utan extra kostnad.

Som en del i vår konferensservice ingår källvatten, fruktkorg och godsaker i anslutning till lokalerna. Alla lokaler har direkt närhet till grönytor, vilket möjliggör bensträckare, fikapauser och aktiviteter utomhus – året om.

Utveckla dig själv och företaget – mitt i naturen
Vi erbjuder ett antal olika konferenspaket och aktiviteter, som vi utformat för att ge er så bra förutsättningar som möjligt för en givande konferens. Vi ger exempel på upplägg på en till två dagar men ibland behövs längre tid och det finns alla möjligheter att förlägga en längre konferens hos oss. Vi bygger helt enkelt ihop ett skräddarsytt paket utifrån just era önskemål. Kontakta gärna oss för mer information om vad vi kan göra för ditt företag.

Vid bokning av konferens hänvisar vi till formuläret längst ner på denna sida

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 kr


KonferensrumBjörnen 1
Björnen 2
Björnen
Tjädern
Orren
Ugglan
Älgen
Minken
Räven
Bävern
Vesslan

AktiviteterLugnt & skönt
Fartfyllt & utmanande
Teambuilding

PaketDagskonferens
Lunch–lunchkonferens
Tvådagarskonferens

Konferensförfrågan

Kontakta oss med din konferensförfrågan genom att fylla i forumläret nedan.
Vi återkommer till dig med en offert snarast möjligt!
Det går även bra att nå oss via telefon 019-29 55 00 eller mail: annaboda@nordiccamping.se