Se priser och boka

Från
Till

Restaurang

Dagens lunch serveras varje dag: 
Måndag – Fredag 11.30-14.00 109:-
Lördag – Söndag 12.00-15.00 129:-

Lunchen är en serverad varmrätt inklusive en stor salladsbuffé, hembakt bröd, veckans soppa och även kaffe och kaka.

Ånnabodas A la Carte

Serveras lördagar 17.00-21.00 (bordsbokning)

För bordsbokning, ring oss på telefonnummer 019-29 55 00.

Lunchmeny v.8

Måndag: Stekt torsk med morot, vitvinssås och kokt potatis.

Tisdag: Bakad kyckling med mozzarella, pesto och rotfrukter.

Onsdag: Fläsknoisette med pepparsås, lök och rostad potatis.

Torsdag: Pankopanerad kolja med potatispuré och ärtor.

Fredag: Lasagne med tomatsallad och vitlökscréme.

Lördag: Nattbakad karré med variation på rotselleri och skysås.

Söndag: Kryddstekt laxfilé med rostad broccoli, smörsås och picklad fänkål.

Veckans vegetariska: Tomat och quornragu med tagliatelle och parmesan.

Till barnen:
Pannkakor med sylt och grädde.
Köttbullar med potatis, gräddsås och lingon.

Lunchmeny v.9

Måndag: Biffstroganoff med ris.

Tisdag: Kycklingklubbfilé med potatispuré, friterad kål, picklad lök och kryddsmör.

Onsdag: Fiskgryta med smak av saffran och rostad vitlök.

Torsdag: Pannbiff med gräddsås, lingon, ättiksgurka och kokt potatis.

Fredag: Panerad torsk med örtslungad potatis, picklad kålrabbi och soyamajonnäs.

Lördag: Boeuf bourgogne med potatispuré och gremoulata.

Söndag: Bakad sej med pepparrot, räkor och brynt smör.

Veckans vegetariska: Stekt bönterinne med svamp, picklad lök, stekt broccoli och tryffelmajonnäs.

Till barnen:
Pannkakor med sylt och grädde.
Köttbullar med potatis, gräddsås och lingon.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Måndag – Torsdag: 09:00-18:00
Fredagar: 09:00-20:00
Lördagar: 11:00-19:00
Söndagar Stängt

Boka online och spara 95 kr