Nordic Camping Björkäng – en populär familjecamping på Hallands Riviera

Nordic Camping Björkäng i Tvååker, strax söder om Varberg, är en trevlig och vackert belägen familjecamping. Här finns allt som behövs för att skapa fina och mysiga semesterminnen. På Camping Björkäng bor ni i husvagn, husbil, tält eller stuga på stora härliga tomter, bara ett stenkast från den barnvänliga sandstranden. Tillbringa dagarna med att njuta av sol och salta bad eller välj och vraka bland ett stort utbud av aktiviteter som bland annat minigolf, boule och beachvolley. Här finns något för alla i familjen.

Stugor Camping Att göra

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 krEftersäsong info

Läs mer


Vintersäsong info

Läs mer


Stugor

Självhushållsstuga 6 bäddar
Självhushållsstuga 6 bäddar
Självhushållsstuga 4 bäddar
Självhushållsstuga 2 bäddar
Campingstuga 2 bäddar
Vandrarhem

Camping

 

På Nordic Camping Björkäng finns hela 420 stycken stora och fina campingtomter för både husvagn, husbil och tält. Alla är utrustade med eluttag och en yta på ca. 100 m² att trivas på. För er som hellre bor i stuga finns det ett tiotal stugor i varierande storlek att välja mellan. Oavsett hur ni väljer att bo så har ni alltid närhet till den långa sandstranden.

Anläggningen är utrustad med toaletter och duschar (självklart även en avdelning anpassad för rörelsehindrade), tvättmaskiner, diskmöjligheter samt ett matrum med frysbox. Här erbjuds ni också bekvämligheter som en välsorterad butik och en restaurang med fullständiga rättigheter. Hundar är hjärtligt välkomna. Här finns såväl hunddusch som inhägnad rastgård och möjlighet till sköna promenader.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

Björkängs långa och barnvänliga sandstrand bjuder in till sol och bad, lek och promenader i vattenbrynet. Får man nog av sand mellan tårna hittas både minigolfbana, boulebana och fotbollsplan på campingområdet. För barnen finns även lekplats och Bosse Bo kids club där det händer mängder med skoj.

I anslutning till campingen utbreder sig ett fint naturreservat och bara en kort biltur når ni utflyktsmål som Ullared, Falkenberg och Varberg.Butik
Vedeldad bastu
Bosse Bo Kids Club
Restaurang Salt & Sol
Utflyktsmål i Varberg
Gekås Ullared
Cykelbilar

Senaste från Facebook!

Häng med vad som händer på Nordic Camping Björkäng! Här kan du och campingkompisarna läsa om senaste nytt, vilka erbjudanden som finns och event som sker hos oss just nu. Vi uppdaterar våran Facebook sida kontinuerligt och inläggen syns här.

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Server configuration issue
Click here to Troubleshoot.