Nordic Camping Bredsand – en pärla vid Mälaren

Med sina natursköna omgivningar bjuder Nordic Camping Bredsand utanför Enköping in till rekreation för hela familjen. Här kan ni vandra längs Upplandsleden, ta sköna dopp i Mälaren eller njuta av en stunds fiske. Bor gör ni antingen i stuga, vandrarhem eller på campingtomt  – så gott som alltid med utsikt över vattnet.

Anläggningen ligger på bekvämt cykelavstånd från gemytliga Enköping centrum, dessutom perfekt beläget för en dagstur till Stockholm som ligger en dryg timmes bilresa bort.

 

Stugor Camping Att göra

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 kr


Boka online nu och spara 95 kronor

Varmt välkommen till oss i sommar!

Läs mer


Stugor

Vandrarhem
bredsand campingstuga 2 bäddar
Campingstuga 2 bäddar
Campingstuga 4 bäddar
Campingstuga basic 4 bäddar
Självhushållsstuga 4 bäddar
Självhushållsstugor 5 bäddar

Camping

Nordic Camping Bredsand erbjuder boende både på vandrarhem, i komfortabla stugor och på fina campingtomter för husvagn, husbil och tält. Anläggningen ligger precis intill en fin sandstrand så oavsett vilket boende ni väljer är vattnet och det rogivande ljudet av vågornas brus aldrig långt borta. Att se solnedgången här är något alldeles extra!

Campingen är miljömärkt och utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, ugn, mikrovågsugn och diskmöjligheter. På området hittar ni dessutom bekvämligheter som servicebutik och kiosk. Det går utmärkt att ta med hunden på semestern. Här finns härliga promenadstigar och en fin hundbadplats.

Vi erbjuder säsongsplatser för husbil och husvagn. Du hittar information om platserna, perioder och priser under Om Camping Bredsand/Säsongsplatser.

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

Nordic Camping Bredsands vackra omgivningar erbjuder mängder av aktiviteter. Här kan ni sola och bada på den fina sandstranden, ta avkopplande promenader och upptäcka naturlivet längs Upplandsleden eller varför inte testa fisket i Mälaren, abborre och gös nappar friskt.

På cykelavstånd ligger Enköping centrum med shopping, mysiga parker och simhall och bara en dryg timmes bilresa bort väntar Stockholm och storstadspulsen. Väl värd att besöka är också den spännande Vikingastaden Birka.  Lagom till sommaren står en helt ny lekplats klar på anläggningen. Här finns också en uppskattad minigolfbana. Och för golffantasten finns ett flertal golfbanor i närheten.Bad
Bosse Bo Kids Club
Golf
Shopping
Upplandsleden