Nordic Camping & Resort

Se priser och boka

Från
Till


Citycampstockholm – Nästan mitt i stan

Nordic Camping Citycampstockholm är en liten och personlig camping vackert belägen vid Flatens naturreservat och Flatensjön. Här bor ni både med närhet till naturen och ett oslagbart läge för att upptäcka Stockholm. Strax intill campingen ligger även Ställplatsstockholm som erbjuder ställplatser för husbilar och husvagnar och har öppet dygnet runt, hela året.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Måndag – Torsdag: 09:00-18:00
Fredag: 09:00-20:00
Lördag: 11:00-19:00
Söndag: Stängt

Boka online och spara 95 kr


Evenemang i Stockholm


Läs mer


Stugor

Stugor

Camping

På Citycampstockholm bor ni bekvämt med närhet till Stockholm city och naturen inpå knuten. Här erbjuds uthyrning av campingtomter för husvagn, husbil och tält samt fräscha och moderna stugor. Samtliga tomter för husvagn och husbil är utrustade med eluttag och fyra av de tolv stugorna tillgänglighetsanpassade med rullstolsramp. Föredrar ni att hyra ställplats finns även Ställplatsstockholm alldeles i närheten.

Campingplatsen är utrustad med toaletter, duschar, tvättmaskin, torktumlare samt ugn och mikrovågsugn. Här finns även en liten kiosk. Hundar är hjärtligt välkomna – Flatens naturreservat är perfekt för härliga promenader med fyrfota vänner!

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

Precis intill campingen ligger Flatens naturreservat och vackra Flatensjön. Här kan ni ta avkopplande promenader i varierande skogsmark eller njuta av sol och bad vid sjöns fina badplats med sandstrand, ute-gym och minigolfbana. På anläggningen finns även en lekplats.

Nordic Camping Citycampstockholm är dessutom en perfekt utgångspunkt för er som vill utforska vår vackra huvudstad. Härifrån tar ni er smidigt in till Stockholm city med både bil (ca. 15 km) och kollektivtrafik (ca. 25 min). Förbindelserna är mycket goda, dag som natt, och närmaste busshållplats ligger bara 250 meter från anläggningen.

 

 

 

TILLBAKA UPPMuseum
Sevärdheter
Aktiviteter
Cykla
Parker & Skogar
Shopping