Citycampstockholm – Nästan mitt i stan

Nordic Camping Citycampstockholm är en liten och personlig camping vackert belägen vid Flatens naturreservat och Flatensjön. Här bor ni både med närhet till naturen och ett oslagbart läge för att upptäcka Stockholm. Strax intill campingen ligger även Ställplatsstockholm som erbjuder ställplatser för husbilar och som har öppet dygnet runt, hela året.

Stugor Camping Att göra

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 kr


Nära till både naturlugnet och citypulsen

Välkommen till vackra Citycampstockholm

Läs mer

Citycampstockholm rankad etta av Aftonbladet

Populärast husbilsplats 2019

Läs mer


Stugor

Stugor

Camping

På Citycampstockholm bor ni bekvämt med närhet till Stockholm city och naturen inpå knuten. Här erbjuds uthyrning av campingtomter för husvagn, husbil och tält samt fräscha och moderna stugor. Samtliga tomter för husvagn och husbil är utrustade med eluttag och fyra av de tolv stugorna tillgänglighetsanpassade med rullstolsramp. Föredrar ni att hyra ställplats finns även Ställplatsstockholm alldeles i närheten.

Campingplatsen är utrustad med toaletter, duschar, tvättmaskin, torktumlare samt ugn och mikrovågsugn. Här finns även en liten kiosk. Hundar är hjärtligt välkomna – Flatens naturreservat är perfekt för härliga promenader med fyrfota vänner!

Områdeskarta

( Klicka för att förstora )


Att göra

Precis intill campingen ligger Flatens naturreservat och vackra Flatensjön. Här kan ni ta avkopplande promenader i varierande skogsmark eller njuta av sol och bad vid sjöns fina badplats med sandstrand, ute-gym och minigolfbana. På anläggningen finns även en lekplats.

Nordic Camping Citycampstockholm är dessutom en perfekt utgångspunkt för er som vill utforska vår vackra huvudstad. Härifrån tar ni er smidigt in till Stockholm city med både bil (ca. 17 km) och kollektivtrafik (ca. 30 min). Förbindelserna är mycket goda, dag som natt, och närmaste busshållplats ligger bara 250 meter från anläggningen.

 

Älta Centrum – 1.8 km från campingen. (ca. 25 min att gå, 10 min att cykla & 5 min med bil)
Här kan du hitta den närmaste mataffären, ICA Nära. Du hittar även Älta kiosk, som säljer SL ACCESS

Cirkel K – 1.2 km från campingen (ca 15 min att gå, 7 min att cykla & 4 min med bil)
Här hittar du den närmsta bensinstation.Museum
Sevärdheter
Aktiviteter
Cykla
Parker & Skogar
Shopping