Om Camping Citycampstockholm

Bekvämligheter

Hundar välkomnaLekplats
KioskStrand och bad
Kreditkort accepterasWifi / Trådlöst internet
Latrintömning för fasta tankarTorktumlare/-skåp/-rum
MikrovågsugnTvättmaskin
SamlingsrumUgn
SkogsmarkLatrintömning

Citycampstockholm är den personliga lilla campingen i Stockholm. Vackert belägen precis bredvid Flaten naturreservat och den vackra Flatensjön. Perfekt camping om man vill utforska vår fantastiskt vackra huvudstad. I direkt anslutning ligger vår nybyggda Ställplatsstockholm, för er med husbil.

På Citycampstockholm bor ni bekvämt med närhet till Stockholm city och naturen inpå knuten. Här erbjuds uthyrning av campingtomter för husvagn, husbil och tält samt fräscha och moderna stugor. Samtliga tomter för husvagn och husbil är utrustade med eluttag och fyra av de tolv stugorna tillgänglighetsanpassade med rullstolsramp. Föredrar ni att hyra ställplats finns även Ställplatsstockholm alldeles i närheten.

Campingplatsen är utrustad med toaletter, duschar, tvättmaskin, torktumlare samt ugn och mikrovågsugn. Här finns även en liten kiosk. Hundar är hjärtligt välkomna – Flatens naturreservat är perfekt för härliga promenader med fyrfota vänner!

 

Bra att veta:

Incheckning: 15:00
Utcheckning: 12:00

Husvagn / husbilsplatser
På campingen finns husvagns- och husbilsplatser med el. Det går bra att ställa en husvagn på en husbilsplats, men då får man inte sätta upp ett förtält.

Kolletivtrafik
Från och till Citycampstockholm finns goda, allmänna kommunikationer in till Stockholm city eller kranskommunerna. Cirka 250 meter från Citycampstockholm ligger busshållplatsen. Det går fyra bussar per timme under morgon och kväll, och två bussar per timme på dagen. Det går även nattbussar som stannar i Älta, därifrån är det cirka 1,5 km till campingen. Man kan också välja att ta cykeln till Skarpnäck centrum (c:a 4 km) och därifrån ta tunnelbanan.

Djur
Djur är tillåtna.
Djurtillåtna stugor: 1, 8 & 12

 

Camping Regler

  • Check-In: 15:00 – 00:00
  • Check-Ut: 12:00
  • Gäster måste uppvisa ID eller pass vid incheckningen
  • Djur är tillåtna
  • Kort vi accepterar: Mastercard, VISA, Maestro
  • CCTV finns i området
  • Brandsläckare
  • Rökfri område

Fintryck
Gäster måste uppvisa ID eller pass vid incheckningen.

 

 

BUSS

Buss 816 från Flatenbadet tar er till Gullmarsplan, sen därifrån kan man ta tunnelbanan till Stockholm City.

Buss 401 från Ekstubben,  (via Älta C) tar er till Slussen, sen en liten promenad till Gamla Stan. Under sommaren (22 juni – 19 augusti) åker denna buss från Flatenbadet.

  • Observera att man måste ha ett giltig SL ACCESS innan man påbörjar sin resa.
  • Planera din resa här.

Centralbokning

+46 (0) 771-101 200

Öppettider

Mån – Fre  9.00 – 20.00
Lör – Sön 11.00 – 19.00

Boka online och spara 100 kr